Spontaneous (2020)

Spontaneous (2020)

Gen film:
Lansat: 02 Oct 2020
IMDB:
6.3
/
10
-
226
voturi
Durata:
101 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Când elevii din liceul lor încep să explodeze inexplicabil (la propriu …), Mara și Dylan se luptă să supraviețuiască într-o lume în care fiecare moment poate fi ultimul.

7 comentarii la “Spontaneous (2020)

  1. Da, corect Atentie ! la MESAJ si nu la esenta filimului. Aceste mesaje le primiti chiar prin armele lor de control (filme ,media, IT) etc. in trecut erau sub alte forme…………….. si atentie la ce acceptati sa va implantati si la noutatii tehnologice care va plac – paraintii si strabuni nostrii au supravetuit si au fost sanatosi fara sa-si faca implanturi si sa se foloseasca de tehnologii ( capcane reale) ……….. mesasele le primiti chiar prin armele lor de control ( filme, media IT) ! iar acest film este creeatia lor ( inducerea ca viata e scurta si fara rost ! ….. oare……. ia ganditii limpede !………..de la….. cineva care va iubeste si va ocroteste ……….

  2. Un film destul de interesant și plin de emoți, în orice caz merită văzut îți dă niște lecți despre viața de zi cu zi. De aici îți poți da seama că trebuie să te bucuri de fiecare secundă din viața ta, pentru că nu se știe niciodată când nu vei mai fi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *