Stalingrad (2013)

Stalingrad (2013)

Gen film:
Lansat: 10 Oct 2013
IMDB:
5.6
/
10
-
13,635
voturi
Durata:
131 minute
Rating: N-15
Premii:
9 premii & 13 nominalizări

Intriga lungmetrajului rusesc se bazează pe „o poveste de dragoste dramatică, pe fondul unei mari bătălii”. Acțiunea are loc în 1942, când trupele germane au ocupat malul fluviului Volga.

12 comentarii la “Stalingrad (2013)

  1. N-au vrut niciodata sa fie eroi! Soldatul vrea sa supravietuiasca, glontul nu-l atinge pe el, nu? Nu va scapa! Vor prospera in schimb cei ce l-au trimis la razboi, i-au pus arma in mina si vorbe de doi bani ca imbold.

  2. Dupa atitia ani am vazut adevatata Istorie pe care nu am avut ocazia sa o invat la scoala! Este cit se poate de adevarat acest film. avem si noi un cimitir in care au murit si romini din armata a 4 a si sunt ingropati acolo ! felicitari pt. acest film!!!

  3. teatru slab, in stil „colhoz” rusesc bun pentru scene de camin cultural care glorifica rusul, soldatul rus care inainte invadase Polononia, a ucis si violat cat sa-si demonstreze valoarea umana si apoi s-a trezit eroul sensibil la Stalingrad. film de propaganda pro rusa , pura fictiune.

    1. Deci, Rusi au invadat polonia cu nemtii pt au facut un pact de non-agresiune dupa ce Hitler a rupt pactul cand a pus in functiune Operatiunea Barbarrosa si a invadat uniunea sovietica din inainte de aia au avut rusi cruzimea asta fata de nemtii si de Finlandezi!!!

    1. Da, ,,Enemy at the gates” e uimitor. Mă mândresc că străbunicul a luptat în Marele Război Pentru Apărarea Patriei, dar din fericire ne a văzut ororile Stalingradului.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *