Tere Naam – In Your Name – Pentru tine (2003)

Tere Naam – In Your Name – Pentru tine (2003)

Gen film:
Lansat: 15 Aug 2003
IMDB:
7.1
/
10
-
12,933
voturi
Durata:
132 minute
Rating: AP-12
Premii:
5 premii & 24 nominalizări

Randhe (Salman Khan) face parte dintr-o castă inferioară și se poartă ca atare. Are un temperament violent și nu se dă în lături de la nimic. Dar o cunoaște pe Nirjara, o tânără de familie bună, de care se îndrăgostește, iar aceasta îi împărtășește sentimentele. Familia ei însă e hotărâtă s-o mărite pe Nirjara cu un bărbat din casta ei, chiar dacă ea s-a îndrăgostit de Randhe. Din păcate, trecutul lui Randhe îl ajunge repede din urmă. Un dușman mai vechi al acestuia îi provoacă o rană gravă la cap în timpul unei încăierări. Atunci când se trezește, Randhe e internat într-un spital de boli mentale și nu mai știe nimic de Nirjara.

Salman Khan
Salman Khan
Radhe Mohan
Bhumika Chawla
Bhumika Chawla
Nirjara Bharadwaj
Mahima Chaudhry
Mahima Chaudhry
Special Appearance (Song)
Sachin Khedekar
Sachin Khedekar
Radhe's brother
Savita Prabhune
Savita Prabhune
Radhe's sister-in-law

3 comentarii la “Tere Naam – In Your Name – Pentru tine (2003)

  1. RECOMAND ACEST FILM PRETUITI VA IUBIREA DRAGOSTEA TINETI VA IUBIREA CAT MAI MULT APROAPE E GREU E DUREROS SA SUFERI DIN DRAGOSTE .

  2. NU recomand !! Fereasca Domnul de asa porcarie,pe langa faptul ca mai mult de 3\4 este doar muzica lor si dansurile iar restul este circ,mai are si un sfarsit dezastruos !!!

  3. Am vazut filmul asta din intamplare pe aici la filme similare cand ma uitam la alt film si am vrut sa zic in comentarii ca sa stiti ca filmul asta e unul dintre cele mai triste filme care am vazut in vista mea. Daca sunteti in cautare de romance fericita cu un final frumos sa nu va uitati la el

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *