The Astronaut Farmer – Fermierul astronaut (2006)

The Astronaut Farmer – Fermierul astronaut (2006)

Gen film:
Lansat: 23 Feb 2007
IMDB:
6.3
/
10
-
21,342
voturi
Durata:
104 minute
Rating: AG
Premii:
Fără premii

Texanul Charles Farmer a părăsit Forțele Aeriene când era tânăr pentru ca, după moartea tatălui său, să se ocupe de fermă. Ca majoritatea americanilor fermieri, Charles are datorii bancare. Dar îl face diferit de aceștia faptul că este astrofizician și are o rachetă spațială în magazie – o rachetă pe care a construit-o chiar el și pe care vrea să o trimită în spațiu. Acesta este visul lui Charles. FBI-ul îl pune sub observație când încearcă să cumpere combustibil pentru rachetă. FAA-ul încearcă să-l împiedice când își prezintă planul de zbor – povestea petrecându-se după tragicul atac din 11 septembrie. Soția lui află înfuriată că banca este pe punctul de a pune sechestru pe proprietatea lor. Charles se teme că planul îi va fi zădărnicit și ia decizia pripită de a lansa racheta. Sunt visele americanilor în secolul al XXI-lea doar un semn de nebunie? Sunt cei care cred în vise niște idealiști, niște naivi?

Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
Charles Farmer
Virginia Madsen
Virginia Madsen
Mrs Farmer
Max Thieriot
Max Thieriot
Shepard Farmer
Jasper Polish
Jasper Polish
Stanley Farmer
Logan Polish
Logan Polish
Sunshine Farmer
Jon Gries
Jon Gries
FBI Agent Killbourne
Mark Polish
Mark Polish
FBI Agent Mathis

Un comentariu la “The Astronaut Farmer – Fermierul astronaut (2006)

  1. Un film dragut si de vazut in familie, e tipic gandirii americane dar nu atat de insistent in a impune stilul american.
    Filmul merita vazut ca relaxare si daca mai ai si copii merita delectarea. Nu e un film cu psihologie puternica, e soft, placuta, si cu multa caldura familiara.
    Merita un 8.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *