The Banshees of Inisherin – Spiritele din Inisherin (2022)

The Banshees of Inisherin – Spiritele din Inisherin (2022)

Gen film:
Lansat: 04 Noi 2022
IMDB:
8.1
/
10
-
12,914
voturi
Durata:
114 minute
Rating: N-15
Premii:
6 premii & 4 nominalizări

Doi bărbați, prieteni de-o viață, ajung în impas când unul dintre ei decide să rupă prietenia, cu consecințe alarmante pentru amândoi.

Colin Farrell
Colin Farrell
Pádraic Súilleabháin
Brendan Gleeson
Brendan Gleeson
Colm Doherty
Kerry Condon
Kerry Condon
Siobhán Súilleabháin
Barry Keoghan
Barry Keoghan
Dominic Kearney
Gary Lydon
Gary Lydon
Peadar Kearney
Pat Shortt
Pat Shortt
Jonjo Devine
Sheila Flitton
Sheila Flitton
Mrs. McCormick

17 comentarii la “The Banshees of Inisherin – Spiritele din Inisherin (2022)

  1. Cel mai tâmpit film posibil.Nu va luați după punctajul IMDB.Sunt niște jidovi jegoși care promovează toate imbecilitate din industria filmului.
    Film idiot ca și subiectul cu apa 10 oameni și buget de 2 lei.

  2. e un film european de atmosfera, cu Irlanda profunda, cu o radiografie interesanta a unei mini-comunitati (carciumarul, politistul, fata batrana etc) si cu modul in care se desfasoara viata acolo. Cine are o inclinatie catre explorarea si intelegerea altor culturi, cine uraste sabloanele si semi-preparatele cinematografice, va savura acest film. Si cu siguranta va savura si rolul lui Colin Farrell care aici ne arata ce poate un actor european(o-insular). Roluri de baiat frumos si smecher a avut el destule inainte..

    1. Mi-a placut FabelMans,filmul anului 2022 si are rating de 7.8 imdb.Pai scuza-ma,dar filmul ala e la ani lumina de prostia asta de film cu 8.1 rating.

  3. Actori buni care reusesc sa isi intre in rol, dar subiectul filmului, regia, scenariul..te lasa cu un sentiment profund de plictiseala si dezamagire.. Mie nu mi-a placut..

  4. Filmul e foarte bine facut. Regie, scenariu, muzica, joc actoricesc la superlativ. Peisajele sunt de poveste. Subiectul e unul cat se poate de banal. Actiunea e lenta, dar asa era viata in acel colt de lume in acele vremuri. Eu zic ca merita sa-i dati o sansa. Si pe mine m-a intrigat nota de pe IMDB. Poate ca nu e de 8 dar cu siguranta nu e nici de 5.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *