The Call – Apel de urgență (2013)

The Call – Apel de urgență (2013)

Gen film:
Lansat: 15 Mar 2013
IMDB:
6.7
/
10
-
101,158
voturi
Durata:
94 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 11 nominalizări

Casey, o adolescentă americană (Abigail Breslin) este răpită de un ucigaș în serie (Michael Eklund). Din portbagajul mașinii acestuia, ea reușește să telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgență. Din acel moment, viața ei depinde de vocea de la capătul firului, a cărei posesoare este hotărâtă să mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o găsi. Serviciul lui Jordan, operatoare la 911 (Halle Berry), nu este pentru cei slabi de inimă. De mulți ani în această slujbă, Jordan a salvat mii de vieți, o singură dată confruntându-se cu o situație cu deznodământ tragic. Acest incident îi bulversează viața și, susținută de iubitul ei, Paul (Morris Chestnut), polițist de meserie, face eforturi să uite și să meargă mai departe. Apelul lui Casey o readuce, însă, cu gândul în trecut. Scenariul răpirii ei i se pare neobișnuit de familiar și Jordan simte că trebuie să acționeze cum n-a mai făcut-o până acum: implicându-se direct și determinând-o pe Casey să participe activ la operațiunea de salvare, conducându-i astfel la criminal.

Halle Berry
Halle Berry
Jordan Turner
Abigail Breslin
Abigail Breslin
Casey Welson
Morris Chestnut
Morris Chestnut
Officer Phillips
Michael Eklund
Michael Eklund
Michael Foster

12 comentarii la “The Call – Apel de urgență (2013)

  1. Când am dat peste filmul ăsta am crezut că e ceva în genul serialului corean The Voice, dar numai a pornit de la aceeași idee. Totuși, a fost interesant și cu un final neașteptat.

  2. Super tare filmul. Merită nota 10 +++++A-și fi vrut să își bată puțin joc de el cum a făcut el cu Casey. Trebuia să-i ia lui scalpul jos.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *