The Cave – Peștera (2005)

The Cave – Peștera (2005)

Gen film:
Lansat: 26 Aug 2005
IMDB:
5.1
/
10
-
33,411
voturi
Durata:
97 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

În adâncul pădurilor din România, o echipă de oameni de știință dă peste ruinele unei mănăstiri din secolul al treisprezecelea. La o privire mai atentă, aceștia fac o descoperire îngrijorătoare – mănăstirea este construită deasupra intrării într-un sistem uriaș de peșteri. Biologii locali cred că peștera poate găzdui un ecosistem nedescoperit, așa că angajează o echipă de speologi americani să-i ajute să investigheze. Jack (Cole Hauser) și fratele său, Tyler (Eddie Cibrian), sunt speologi căutători de senzații tari care conduc o echipă de scufundători de elită. Echipa de șoc, în care sunt membri și Charlie (Piper Perabo) și Buchanan (Morris Chestnut), își începe imediat explorarea. Dar ceea ce găsesc în adâncul peșterilor nu este doar un nou ecosistem, ci o specie cu totul nouă.

Cole Hauser
Cole Hauser
Jack McAllister
Eddie Cibrian
Eddie Cibrian
Tyler McAllister
Morris Chestnut
Morris Chestnut
Top Buchanan
Lena Headey
Lena Headey
Dr. Kathryn Jennings

9 comentarii la “The Cave – Peștera (2005)

  1. A fost un film interesant, măcar au adus și ceva actori români. Eu am stat cam jumătate de film să îmi amintesc de unde o știam eu pe actrița aia Lena Headey și abia acum mi-am amintit că e aia care a jucat în Game of Thrones în rolul lui Cersei Lannister. Muzica de la final de la Nightwish mi-a plăcut și coloana sonoră a fost bună.

  2. ok, film de actiune, dr care mama naibii e subiectu? nu e subiect. nu exista subiect… Pacat! Daca exista si subiect, era film de pastrat si de vizionat de mai multe ori… Pt ca nu se stie ce cauutau ei acolo de fapt… In rest, totu ok, mi-au placut si actorii romani…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *