The Dry (2020)

The Dry (2020)

Gen film:
Lansat: 21 Mai 2021
IMDB:
7.4
/
10
-
3,089
voturi
Durata:
117 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Aaron Falk se întoarce în orașul natal afectat de secetă pentru a participa la o înmormântare tragică. Dar revenirea lui deschide o rană veche de zeci de ani – moartea nerezolvată a unei adolescente.

Eric Bana
Eric Bana
Aaron Falk
Genevieve O'Reilly
Genevieve O'Reilly
Gretchen Schoner
John Polson
John Polson
Scott Whitlam
Matt Nable
Matt Nable
Grant Dow
Bruce Spence
Bruce Spence
Gerry Hadler

20 comentarii la “The Dry (2020)

  1. Un film foarte bun, de compozitie, imbinare foarte reusita a planului prezent/trecut. Mister, crima, politist, psihologic, dragoste, intriga, totul combinat absolut perfect, atat de perfect incat nu te poti hotara in ce gen incadrezi acest film. Scenariul foarte bun, montajul imaginilor si muzica absolut in armonie. Cel mai mult m-a impresionat calmul absolut cu care este prezentata ceasta drama. Tind sa cred ca aceasta calmitate si acest mod de a trai este tipic australian. Recomand cu caldura!

  2. Da, este un film cu scenariu si regie buna. Va spune un cinefil batran. Si avid de filme. Merita sa fie vazut, Dar va trebuie si o cultura generala destul de buna. Practic este o drama.

  3. ….e o ecranizare dupa Jane Harper,excelent facuta,regia super,actori buni,decorul excelent,in frunte cu Eric Bana,poate cel mai bun film pe 2021,multumim adm.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *