The Eagle Has Landed – Vulturul a aterizat (1976)

The Eagle Has Landed – Vulturul a aterizat (1976)

Lansat: 25 Dec 1976
IMDB:
6.9
/
10
-
17,297
voturi
Durata:
123 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Oberst Steiner, comandantul unei unități de parașutiști germani, este trimis în Anglia într-o misiune secretă, aceea de a-l răpi pe Primul Ministru, Winston Churchill și de a-l aduce în Berlin. Aparenta misiune imposibilă devine din ce în ce mai accesibilă o data ce suspansul misiunii crește, cu Steiner și oamenii săi ajungând în Anglia, având o foarte mare posibilitate de a reuși. Dacă vor reuși aceștia sau nu, veți afla doar urmărind această aventură.

Michael Caine
Michael Caine
Col. Kurt Steiner
Robert Duvall
Robert Duvall
Col. Max Radl
Jenny Agutter
Jenny Agutter
Molly Prior
Anthony Quayle
Anthony Quayle
Admiral Canaris
Jean Marsh
Jean Marsh
Joanna Grey
Sven-Bertil Taube
Sven-Bertil Taube
Captain von Neustadt

6 comentarii la “The Eagle Has Landed – Vulturul a aterizat (1976)

  1. Bun filmul,dar asa comici erau scenaristii anglo-americani cand era vorba de lupte cu nemtii…De exemplu,la lupta de la biserica,toti nemtii au murit(soldati alesi pe spranceana),aliatii au avut doar un om ranit la brat. Hai las-o naibii,nemtii au batut la ei ca la fasole,iar in filmele din anii ’60-’70 facute de fostii aliati sunt prezentati ca niste impiedicati…Cam in toate filmele cu subiect in ww2 se intampla asa.

  2. Filmul este ok dar un pic comic. Niste rangeri americani , trupe ceva mai bine instruite fac praf membri ai diviziei Brandemburg, unitate specializata in actiuni de comando care au indeplinit cu succes misiuni in belgia, norvegia, grecia, creta ,italia, africa de nord, iugoslavia, rusia. Unitate comparabila doar cu SAS-ul britanic.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *