The Edge – Înfruntarea (1997)

The Edge – Înfruntarea (1997)

Lansat: 26 Sep 1997
IMDB:
6.9
/
10
-
61,019
voturi
Durata:
117 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

Filmul pune în prim plan povestea cutremurătoare a doi bărbați total diferiți – pe de o parte un intelectual plin de bani și de cealaltă un fotograf monden-care se întâlnesc într-o situație limită. În urma prăbușirii avionului cu care călătoresc, cei doi luptă pe cont propriu, în sălbăticia Alaskăi, pentru supraviețuire. Confruntarea cu un uriaș urs Kodiak îi obligă să găsească o cale comună de a scăpa cu viață.

11 comentarii la “The Edge – Înfruntarea (1997)

  1. negrul ala e cu adevarat prost, cînd este într-o situatie critica nu are abilitatea sa gindeasca urmatorul pas , ce sa faca ptr.a supravietui.. el doar zbiara..plus ca se taie singur… 🙂 .. filmul e fain tare , e unul din filmele mele preferate din Top 10 al meu !

  2. superb film, actori fff buni, actiune cat cuprinde, scenariu real, imagini de vis… Adica un film de urmarit si de 2 ori!!! Nota 11! De fapt, cand spui Anthony Hopkins spui tot!

  3. FOARTE BUN FILMUL …MERITA !
    Bine … sa fiu carcotas ,are niste scapari (cea mai PENIBILA e cu MEGA ursul care il omoara si apoi PUFF au haine din pielea lui …gata uscate,tabacite si CUSUTE(cu CE??) …apoi cu un briceag cum aveau ei,abia poti taia urechea la monstrul ala ..darmite sa jupoi ditamai blana etc etc etc). IN FINE … filmul e foarte OK si are invataminte in el.
    Vizionare placuta si multumim de upload

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *