The Equalizer (2014)

The Equalizer (2014)

Gen film:
Lansat: 26 Sep 2014
IMDB:
7.2
/
10
-
285,315
voturi
Durata:
132 minute
Rating: N-15
Premii:
1 premiu & 9 nominalizări

În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului și că va putea duce de-acum o viață liniștită. Dar când McCall o întâlnește pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor. Înarmat cu calități paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutorați, McCall iese din detașarea auto-impusă, simțind că îi reînvie dorința de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.

12 comentarii la “The Equalizer (2014)

    1. Daaa, Denzel jmekerul bate tot! Măcar să fi pus numerele de la mașinile din curtea mafiotului de Rusia, erau de orice numai de Rusia nu.

  1. Prima data si unica probabil cand il aud pe Denzel rostindu-mi numele 😂🤗😍-beside the joke- super talent,mare om ,mare caracter,minunat in Manchurian Candidate si Flight(preferatele mele) sau Pelican Brief…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *