The Expendables – Eroi de sacrificiu (2010)

The Expendables – Eroi de sacrificiu (2010)

Lansat: 13 Aug 2010
IMDB:
6.5
/
10
-
306,348
voturi
Durata:
103 minute
Rating: IM-18
Premii:
3 premii & 5 nominalizări

Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-și perfect emoțiile, el nu a știut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul și principalul strateg al celei mai temute echipe de șoc alcătuită din războinici perfecți, care trăiesc pe muchie de cuțit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toți o refuzaseră până atunci, Barney și mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent, este vorba o operațiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanțelor fără să știe dacă mai au vreo șansă de supraviețuire.

Jason Statham
Jason Statham
Lee Christmas
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren
Gunnar Jensen
Randy Couture
Randy Couture
Toll Road
Steve Austin
Steve Austin
Dan Paine
David Zayas
David Zayas
General Garza
Jet Li
Jet Li
Yin Yang

2 comentarii la “The Expendables – Eroi de sacrificiu (2010)

  1. Un super film. De la inceput mi-a zbarlit pielea pe mine… Ce pot sa zic, merita vazut, la fel ca si Escape Plan, toate au fost super, mai ales ca sunt jucate de Sylvester <3.

  2. Daa! Deci Tom Cruise nu e primul/singurul care sare intr-un avion care deja zboara ! Asta da concurenta ! Mult sange, dar accentele de umor si muzica mai compenseaza.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *