The Eyes of My Mother – Ochii mamei mele (2016)

The Eyes of My Mother – Ochii mamei mele (2016)

Gen film:
Lansat: 02 Dec 2016
IMDB:
6.2
/
10
-
10,346
voturi
Durata:
76 minute
Rating: N-15
Premii:
5 premii & 13 nominalizări

Într-o fermă neștiută de nimeni în care locuiesc împreună, o mama care cândva a fost chirurg în Portugalia îi explică fiicei sale, Francesca, secretele anatomiei corpului uman, pentru ca moartea să nu o poată lua prin surprindere. Însă într-o după-amiază, un vizitator necunoscut îi tulbură fetiței viață naivă cu care se obișnuise și o traumatizează profund, trezindu-i totodată curiozități ieșite din comun. Deși se agață de afecțiunea tatălui ei, care devine tot mai reticent și distant, traumele și singurătatea în care crește Francesca converg la maturitate spre un mod destul de sumbru de a privi lumea și de a interacționa cu alte persoane.

8 comentarii la “The Eyes of My Mother – Ochii mamei mele (2016)

  1. Nu-mi vine sa cred ce film bun era sa pierd dupa ce am citit comentariile voastre. Noroc ca m-am razgandit si m-am intors sa-l vad. Film absolut suberb realizat. Nu pentru oricine, asta e adevarat.

    1. Da. Comentariile altora pot fi destul de subiective. Am ratat filme superbe din cauza lor. Totodata si invers cu pomu’ laudat. Asa ca decizia de a urmari sau nu un film depinde de fiecare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *