The Fault in Our Stars – Sub aceeași stea (2014)

The Fault in Our Stars – Sub aceeași stea (2014)

Gen film:
Lansat: 06 Iun 2014
IMDB:
7.7
/
10
-
334,214
voturi
Durata:
126 minute
Rating: AP-12
Premii:
21 premii & 14 nominalizări

Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se știe a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra-cronometru în care învață ce înseamnă să iubești.

Shailene Woodley
Shailene Woodley
Hazel Grace Lancaster
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Augustus Waters
Laura Dern
Laura Dern
Frannie Lancaster
Sam Trammell
Sam Trammell
Michael Lancaster
Willem Dafoe
Willem Dafoe
Peter van Houten
Lotte Verbeek
Lotte Verbeek
Lidewij Vliegenthart

22 comentarii la “The Fault in Our Stars – Sub aceeași stea (2014)

    1. Un film foarte frsi sentimental, am apropo când vizionați, pregătiți șervețele. Am plâns la acest film minunat ❤️

  1. Mi-a plăcut la nebunie.Am și plâns,asta e clar….E minunat acest film. Am învățat să fiu mai aproape de persoanele dragi mie. Acum mi-am dat seama de anumite lucruri din viața mea……Recomand ,e un film de milioane.

  2. Adevărul este că înainte să vizionezi acest film, recomand pregătirea baxului de șervetele și a cutiei de înghețată pt că nu poți opri lăcrimele sa curgă în fața acestei povesti de dragoste cum rar mai întâlnești 🥺🥺❤️

  3. As vrea sa încep cu zambetul pe buze,dar acest film ma facut sa nu pot să fac asta.Este un film minunat ma facut sa am mai multa incredere in mine si sa imi iubesc viata care o duc,asa cum este chiar dacă uneori e buna si uneori este dură.Am realizat ca personele din viata ta sunt cele mai importante🥰

  4. Filmul asta e fantastic…e exact genul de film care ma atinge la suflet si ma face sa ma gandesc ca desi e doar un film, e vorba despre o ralitate… „Iubirea moare o data cu noi”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *