The Fountain – Fântâna (2006)

The Fountain – Fântâna (2006)

Gen film:
Lansat: 22 Noi 2006
IMDB:
7.3
/
10
-
215,298
voturi
Durata:
96 minute
Rating: AP-12
Premii:
Nominalizat 1 Globul de Aur. Alte 9 premii & 34 nominalizări

O poveste despre dragoste, moarte, suflet și fragilitatea existenței umane. Odiseea unui bărbat care se luptă din răsputeri pentru a o salva pe femeia pe care o iubește. În Spania secolului al XVI-lea, conchistadorul Tomas (Hugh Jackman) pornește în căutarea Fântânii Tinereții, căreia legenda îi atribuie puterea de a-i face pe oameni nemuritori. În zilele noastre, omul de știință Tommy Creo caută cu disperare o cură pentru cancerul care o macină pe iubita sa soție, Isabel (Rachel Weisz). Călătorind prin spațiul interstelar, în secolul al XXVI-lea, astronautul Tom încearcă să înțeleagă misterele care îl măcinaseră vreme de un mileniu. Cele trei istorii converg spre un adevăr unic, pe măsură ce eroii – în fond, una și aceeași persoană-își regăsesc pacea sufletească în fața vieții, a morții, a iubirii și a renașterii.

Hugh Jackman
Hugh Jackman
Tomás/Tom Creo/Tommy
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Queen Isabella/Izzi Creo
Ellen Burstyn
Ellen Burstyn
Dr. Lillian Guzetti
Mark Margolis
Mark Margolis
Father Avila
Stephen McHattie
Stephen McHattie
Grand Inquisitor Silecio
Fernando Hernandez
Fernando Hernandez
Lord of Xibalba

6 comentarii la “The Fountain – Fântâna (2006)

  1. Un film exceptional, realizare deosebita, actori de prim rang, subiect care-ti cade la inima. Un film frumos, merita chiar un Oscar. IL recomand cu caldura.

  2. In cauatarea pomului vietii…a eternitatii ! Fiecare cauta intr un stil propriu si apoi elementele se gasesc datorita dragostei lor. Un film de reflectie si de cautare….

  3. Darren Aronofsky a recunoscut ca filmul este prea greu de inteles si a zis c-o sa-l refaca, dar nu cred c-o s-o faca. Oricum, este un regizor bun, poate sa faca altele mai bune. Cred ca este despre reincarnare, isi cauta sotia prin mai multe vieti s-o vindece de o boala, cam asa ceva.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *