The Four Feathers – Fără onoare (2002)

The Four Feathers – Fără onoare (2002)

Lansat: 20 Sep 2002
IMDB:
6.5
/
10
-
29,775
voturi
Durata:
132 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Heath Ledger joacă în rolul lui Harry Feversham, un soldat britanic cu un viitor de aur, care însă se retrage în mod inexplicabil de la regiment. Harry e catalogat drept laș, dezmoștenit de familie, părăsit de frumoasa lui logodnică (Kate Hudson) și de cel mai bun prieten (Wes Bentley). Rănit și abandonat, Harry primește vești că regimentul său a fost atacat de rebelii sudanezi. Brusc, destinul lui Harry devine limpede, iar el pleacă într-o călătorie de neuitat, pentru a se mântui, pentru a-și redobândi onoarea, pentru a-și recâștiga dragostea și a salva viețile prietenilor săi.

Heath Ledger
Heath Ledger
Harry Faversham
Wes Bentley
Wes Bentley
Jack Durrance
Djimon Hounsou
Djimon Hounsou
Abou Fatma
Kris Marshall
Kris Marshall
Castleton
Mohamed Bouich
Mohamed Bouich
Sudanese Storyteller
Campbell Brown
Campbell Brown
Dervish Ansar

3 comentarii la “The Four Feathers – Fără onoare (2002)

  1. deci te duci la scoala militara, te antrenezi, depui eforturi, studiezi arta razboiului si cand vine momentul sa pleci la razboi, vrei sa renunti? care e sensul? te-ai dus la scoala militara doar ca sa ai uniforma si sabie? in secolul al 19lea, soldatul pacifist nu e doar ireal ci e de-a dreptul penibil. ca sa nu mai zic ca e inutil.
    tin minte si acum balada muma lui stefan cel mare: du-te la ostire, pentru tara mori si-ti va fi mormantul-ncoronat cu flori!
    asta e rostul militarului. introspectii si reflectii pe tema razboiului mi se par total aiurea cand porti uniforma ca profesie (nu ma refer la serviciul militar obligatoriu)
    ma opresc la minutul 16, nu e genul de film la care sa imi pierd timpul.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *