The Fourth Kind – Al patrulea gen (2009)

The Fourth Kind – Al patrulea gen (2009)

Gen film:
Lansat: 06 Noi 2009
IMDB:
5.9
/
10
-
66,769
voturi
Durata:
98 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 nominalizări

Thriller inspirat din fapte reale, The Fourth Kind încearcă să intre în hățișurile unui mister din Alaska. Un orășel din întinderile acoperite de zăpadă cunoaște o imensă rată de dispariții pe parcursul a mai multor decenii. Fiind bazat pe întâmplări reale, thriller-ul „The 4th Kind” o are în centrul acțiunii pe tânăra Abbey, care este însărcinată sa investigheze o serie de dispariții bizare petrecute într-un mic oraș din statul nord-american Alaska pe parcursul ultimilor 40 de ani. Adepții teoriei conspirației acreditează ideea ca autoritățile guvernamentale din Statele Unite ale Americii ar fi implicate în răpirile ilegale de persoane de pe teritoriul Alaskăi, motiv pentru care este în interesul lor sa mușamalizeze cazul ciudatelor și misterioaselor dispariții umane întinse pe parcursul a patru decenii.

Will Patton
Will Patton
Sheriff August
Hakeem Kae-Kazim
Hakeem Kae-Kazim
Awolowa Odusami
Corey Johnson
Corey Johnson
Tommy Fisher
Enzo Cilenti
Enzo Cilenti
Scott Stracinsky
Elias Koteas
Elias Koteas
Abel Campos
Eric Loren
Eric Loren
Deputy Ryan
Mia McKenna-Bruce
Mia McKenna-Bruce
Ashley Tyler

14 comentarii la “The Fourth Kind – Al patrulea gen (2009)

 1. Asta nu e film, este document….ar trebui facuta categorie speciala pentru asemena filme, sa vada tot prostul care mai crede ca exista un zeu(d-zeu) care il apara.
  Omenirea e parazitata, e intr-un tarc pe post de hrana pentru niste jigodii!

  1. acuma tu nu trebuie sa iei de bun tot. Dracii pot face lucruri uimitoare prin oameni numa pt simplu fapt de a le devia atentia. Daca reuseste un film sa te influenteze spiritual, inseamna ca nu ai o baza destul de solida si esti usor influentabila. Ca nu inseamna ca , daca ei in film spun de rapiri extrtaterestre, chiar aia si este. Pot fi si lucrari facute de duhuri rele, ii chiar mai plauzibil decat chestia cu extraterestrii…

 2. intamplarile din case,cu bufnite si intamplari psihotice,care pur si simplu te demonizeaza este diavolul!
  dar sa spui ca a venit ozn-ul si a rapit copilul :))))))) ??????cn poate sa ne dovedeasca ca poate exista asa ceva???dc numai americanii le vad?de ce nu si noi,restul lumii???
  oricum,este foarte interesant filmul,merita vazut! nu e documentar,este un film facut pe baza unor filmari din realitate!dar partea cu ozn-ul deasupra casei nu o pot crede! nu poate exista asa ceva,Dumnezeu a facut oameni,nu extraterestri!

  1. Dumnezeu a facut de toate si bune si rele.. „‘Arhitectul” universului ..nici nu-ti poate trece prin minte cate si ce a facut Dumnezeu. Ca inca nu le stim noi pe toata..asta e altceva..

 3. Interesant filmul, chestia cu vazutul de bufnite si alte de astea este ceva invechit. Triburile de indieni nord americani aveau ceva cu bufnita. Problema americii este ca nimeni acolo nu crede in nimica. Au arma sub perna in statele unde nu este interzisa si actioneaza pe baza unui impuls nervos la orice. Americanii nu au Dumnezeu, nu cred in el, sectele americane propovaduiesc biblia asa cum cred in ea (deloc). Acolo popa are pistolul la el pentru a se apara de necunoscut. O tara democrata dar fara …………………………………….. multe altele. Se pare ca triburile nord americane au blestemat pe toti cei care iau omorat pentru a le ocupa pamanturile iar blestemele se mentin si in zilele noastre.

 4. Nici unul dintre cei ce au postat nu cunoaște mediul în care trăim. Trăim într-un mediu artificial și închis. În film este vorba despre veghetori. Ei apar în toate miturile și legendele omenirii,inclusiv în „Cartea lui Enoh”.Ei sunt cei care posedau și răpeau bărbați și femei. Când a apărut creștinismul , i-au numit incubi și sucubi, spirite demonice. Ei au continuat și continuă și în zilele noastre, după cum ați văzut în film. Nu sunt demoni ci ființe din carne. Noi și lumea în care trăim am apărut datorită tehnologiei. Toată istoria , științele , credințele și tot ce credem despre apariția vieții pe pământ sunt false. Că să înțeleagă toată lumea ,suntem al nu știu câtelea experiment care are loc pe pământ.

  1. Interesant si totusi relativ …
   Veghetorii nu s-ar fi limitat doar la 2 orasele, decat doar daca in zona au un adapost (foarte probabil). Astfel, ei actioneaza in vecinatate(la cat de discreti sunt ma indoiesc totusi) avand nevoie de fiinte umane pentru a continua procesul de metisare …

 5. E un film care defapt dezvolta si relateaza ideia ca nu suntem singuri in univers se pot crea un milion de pareri si idei …indiferent faptele si dovezile concrete raman valabile ,dovezi vechi de sute de mii de ani (scupturile in piatra ,tablete,picturile dupa peretii pesterilor) toate astea dovedesc ceva destul de concret. Acum nu putem avea o dovada clara demonstrata in zilele noastre ca extraterestrii chiar exita printre noi dar nici nu prea putem dovedi contrar.

 6. iNTERESANT FILM, NEICUSORILOR, OBSERV CA A NASCUT MULTE COMENTARII, fiecare cu parerea sa, in functie de bagajelul de cunostinte acumulat, ori „sortat” cu grija si adunat. Daca suntem ,sau nu singuri in univers, nu este esential, principalul este sa interpretam ceea ce vedem si ce auzi, sa ne sondam interiorul nostru care este un mare necunoscut si care dispune de forte uriase, de neimaginat. „Eu sunt calea, Adevarul si viatza, spune Domnul Iisus Hristos. Toti cunoastem calea, insa extrem de putini sunt cei care o urmeaza neabatt, mai ales in conditiile societatii actuale, descompuse in toate privintele, in special in cele morale. Un film care ne obliga sa cautam niste raspunsuri, sa reevaluam situatia noastra in raport cu Divinitatea (contestata de catre cei „inteligenti”…)

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *