The Fury – Furia (2016)

The Fury – Furia (2016)

Gen film:
Lansat: 24 Mar 2016
IMDB:
6.8
/
10
-
1,038
voturi
Durata:
116 minute
Rating: N-15
Premii:
3 premii & 7 nominalizări

Faceți cunoștință cu mătușa lui Albert Egberts, Tini. E poreclită Tini Curăță Tot deoarece mania ei de-a curăța și a ordona este pe cât de aprigă, pe atât de neîndurătoare. Mai are și o limbă ascuțită care a distrus multe sărbători de familie. Ca băiat, Albert a tras cu ochiul la ea și a încercat cu disperare să afle ce voia să spună prin comportamentul ei cârcotaș semi-explicit. Ca student, chiar a sfârșit în patul ei. Dar, când devine tată, pare să fie pregătit pentru marea confruntare în care toate secretele din familie sunt, în sfârșit, dezvăluite.

Frank Lammers
Frank Lammers
Nico van Dartel
Anneke Blok
Anneke Blok
Mother/Grandma
Raf Schollen
Raf Schollen
7-year-old Albertje

4 comentarii la “The Fury – Furia (2016)

  1. O capodopera absolut cutremuratoare…..ti se strange stomacul si nu iti vine sa crezi ca se poate intampla asa ceva.

    nu cititi mai jos daca nu ati vazut filmul – *** spoiler alert ***
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ———————————————————————————————————-
    filmul trateaza extrem de inteligent problema pedofiliei cu toate aspectele ei [acel „grooming” prin care copiii sunt prinsi in acest iad fara sa isi dea seama de ce se intampla, complotul celor apropriati de cele mai multe ori parinti – nu se spune degeaba ca „violatorul” e prezent in viata de zi cu zi, indiferenta autoritatilor (doctori, politie, preot), ipocrizia religiei]. Copilarie furata, vieti distruse, totul in nepasarea celor din jur. Si partea cea mai socanta este ca se intampla sub ochii nostri si noi nu stim pentru ca ei stiu sa ascunda foarte bine – o problema actuala – cea a traficului de copii si abuz sexual – Cutremurator.

  2. Cand vad ce nota mica are pe IMDB imi vine sa cred ca acolo au votat in special fani ai filmelor cu Vin Diesel sau alti caraghiosi ce aspira la statutul de actor.Mai tata,asta e film de hai sa nu zic 10,dar de 9 sigur.M-a captivat de nu am vrut sa ma duc nici la toaleta.Povestea e cutremuratoare,te tine cumva in ceata pana la sfarsit,ti se da cate un indiciu din cand in cand,dar nu banuiesti dimensiunea monstruozitatii celor vinovati de ce i s-a intamplat bietei fete. Ce sa mai,calitate europeana,n-o sa mai vezi film american asa de bine facut.In afara de Nico(Frank Lammers),nu stiam niciun actor.Si totusi,ce film…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *