The Green Mile – Culoarul Morții (1999)

The Green Mile – Culoarul Morții (1999)

Gen film:
Lansat: 10 Dec 1999
IMDB:
8.6
/
10
-
1,221,329
voturi
Durata:
189 minute
Rating: N-15
Premii:
4 nominalizări Oscar. 15 premii & 37 nominalizări

Un gardian descoperă că un deținut care a fost condamnat la moarte are abilități supranaturale și face tot ce îi stă în putere ca să prevină execuția.

Tom Hanks
Tom Hanks
Paul Edgecomb
David Morse
David Morse
Brutus "Brutal" Howell
Bonnie Hunt
Bonnie Hunt
Jan Edgecomb
James Cromwell
James Cromwell
Warden Hal Moores
Michael Jeter
Michael Jeter
Eduard Delacroix
Graham Greene
Graham Greene
Arlen Bitterbuck
Doug Hutchison
Doug Hutchison
Percy Wetmore

34 comentarii la “The Green Mile – Culoarul Morții (1999)

    1. Cel mai tare film everrr, recomand din toata inima , chiar ma făcut sa plâng, nu regret ca am pierdut 3 ore uitandu-ma la el, superb!

  1. Un film de 3 ore , care ne invita la adanca reflectie …Nu-l evitati , merita timpul acordat , veti avea sigur mare castig la nivel spiritual …

  2. filmul asta ar trebui sa primeasca un oskar la fiecare difuzare, e unul din putinele filme pe care nu le voi uita niceo data, superb din partea nota 1000 si 1000 de stele, vizionatil pana la capat nu veti regreta.

  3. Am aflat titlul lui de curind si am zis sa-l vad. El te duce cu gindul la un film mai vechi, Somwhere in time, dar e altfel, la un alt nivel… Iar finalul lui e si mai tulburator… Are peste 20 de ani si n-am stiut de el, desi are o buna distributie, iar ritmul lui este excelent. Nu te poti ridica sa iei pauza…

  4. cinematograful a fost inventat pentru filme ca The Green Mile si The Shawshank Redemption . nu stiu pe care sa l pun pe primul loc , dar cu siguranta sunt printre cele mai bune filme create vreodata.

  5. un film bine facut,scenariul si regia super gandite,iar actorii au fost alesi exact cum trebuie.trebuie sa combini atitudinea din viata reala cu cea pe care trebuie sa o interpretezi.cei de la casting au facut un lucru minunat ,de aceea filmul este ATAT DE BUN!

  6. Este cel mai bun film făcut vreodată, dupa opinia mea. urmat de The Shawshank redemption. Curios că ambele filme au la bază câte o povestire de Stephen King şi au fost regizate de Frank Darabont. Bazate, ambele, pe o întâmplare reală, romanţată. John Coffey, de exemplu, n-a existat, dar a existat un puştan de culoare, judecat, condamnat la moarte şi executat pentru fapte pe care nu le-a comis. În amintirea lui a scris Stephen King povestirea .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *