The Haunting in Connecticut – Misterele Casei Bantuite (2009)

The Haunting in Connecticut – Misterele Casei Bantuite (2009)

Gen film:
Lansat: 27 Mar 2009
IMDB:
5.9
/
10
-
56,151
voturi
Durata:
92 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu & 2 nominalizări

Bazat pe o poveste reală, filmul „The Haunting în Connecticut” este un horror în centrul căruia se află familia Campbell, al cărei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer și trimis să urmeze un tratament medical adecvat în nordul statului Connecticut. Forțați să se mute într-o nouă locuință, situată în apropierea clinicii în care trebuie să fie tratat Matt, soții Sara și Peter Campbell constată ca fiul lor este din ce în ce mai afectat de activitatea paranormală ce pare să se desfășoare în interiorul și în exteriorul casei și, deși pun inițial pe seama stress-ului cauzat de maladie evenimentele supranaturale violente care îl implică pe Matt, fac cercetări și descoperă că s-au mutat de fapt într-o fostă morgă cu un istoric întunecat. Fiind disperată, Sara apelează la ajutorul unui preot enigmatic pe nume Nicholas Popescu, care să exorcizeze casa de fantome, dar starea de sănătate a adolescentului Matt se înrăutățește brusc și inexplicabil și viețile tuturor sunt puse în mare pericol.

Virginia Madsen
Virginia Madsen
Sara Campbell
Kyle Gallner
Kyle Gallner
Matt Campbell
Martin Donovan
Martin Donovan
Peter Campbell
Elias Koteas
Elias Koteas
Reverend Popescu
Sophi Knight
Sophi Knight
Mary Campbell
Ty Wood
Ty Wood
Billy Campbell
D.W. Brown
D.W. Brown
Dr. Brooks

5 comentarii la “The Haunting in Connecticut – Misterele Casei Bantuite (2009)

  1. Foarte bun film. Foarte bine jucat de toți actorii. Interesantă ideea că oamenilor, aproape de moarte, li se deschide al treilea ochi.

  2. Pentru fanii filmelor horror bazate pe evenimente reale, este recomandat să urmăriți, dar este păcat că e prea SF. Nu vă așteptați să fie atât de serios în contextul unei povestiri reale. Totuși, merită vizionat!
    Pentru cei care sunt interesați, există și partea 2.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *