The Ice Road – Drumul terorii (2021)

The Ice Road – Drumul terorii (2021)

Gen film:
Lansat: 25 Iun 2021
IMDB:
5.5
/
10
-
7,964
voturi
Durata:
103 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

După ce o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei se prăbușește, un șofer organizează o misiune de salvare a minerilor. Însă apele din zonă se încălzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toți cei implicați.

50 comentarii la “The Ice Road – Drumul terorii (2021)

  1. film.ok
    de familie am urmarit impreuna cu sotia si copii … reactie de familie super .. adrenalina de familie
    a fost o seara buna cu un film bun 9.8

  2. Un film cu adrenalina multa, un film despre relatiile dintre frati , despre curaj , despre oameni care nu se gandesc la altii , doar cum sa se imbogateasca. Mi-a placut , 8!

  3. Un film bunicel, de nota 6-7, poveste buna, insa sunt cateva scene in care doi actori sunt implicati in actiuni demne de filmele cu Chuck Norris, merita urmarit totusi!

  4. Slab, foarte slab!
    Pacat de camioane. Si de melodia din final.
    Foarte multe gafe de regizor.
    Liam Neeson poate mai mult de atat..
    6 cu indulgenta.

    1. Un film de duzină, spălătură de creier. Foarte foarte ieftin ptr Liam. In fine, dacă vreți să pierdeți 2 hore, e timpul vostru.

  5. SLAB ! La calibrul lui Liam, filmul este tras de coada , fara detalii , foarte forțat , cascadorii mai slabe ca ale lui Nicolaescu din ‘77, efecte speciale nota 3, un film pe repede-nainte….fara conținut . Păcat LIAM.

  6. Film bun…sacrificiul si devotamentul sunt elementele esenitale cand vrei sa duci pana la capat ceva. Dragostea de frati ramane legatura care intareste cele doua elemente pentru totdeauna. Merita vazut !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *