The Impossible – Paradisul spulberat (2012)

The Impossible – Paradisul spulberat (2012)

Gen film:
Lansat: 04 Ian 2013
IMDB:
7.6
/
10
-
204,065
voturi
Durata:
114 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 nominalizare Oscar. Alte 28 premii & 68 nominalizări

Filmul este povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. Teroarea este însă diminuată de compasiunea, curajul și bunătatea oamenilor, în cele mai negre ore din viețile lor. Maria, (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) și cei trei copii își încep vacanța de iarnă în Thailanda, așteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis tropical. În dimineața zilei de 26 decembrie, în timp ce familia se afla la piscină, se aude un zgomot asurzitor. Imediat după aceea, un val uriaș se îndreaptă spre toți cei de acolo.

Naomi Watts
Naomi Watts
Maria Bennett
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Henry Bennett
Tom Holland
Tom Holland
Lucas Bennett
Samuel Joslin
Samuel Joslin
Thomas Bennett
Oaklee Pendergast
Oaklee Pendergast
Simon Bennett
Sönke Möhring
Sönke Möhring
Karl Schweber

10 comentarii la “The Impossible – Paradisul spulberat (2012)

  1. Mda! Interesant!!! Dacă filmul este bazat pe o istorie adevărată, atunci tot la fel de adevărat este și faptul evidențiat în final, că doar unii dintre supraviețuitori au avut parte de ingrijiri medicale de top. Cei cu asigurări mai șmechere…

    1. si mi se pare si normal , doar nu degeaba platesc 900€ asigurare medicala , daca nu ar face asa si nu ar respecta asigurarea atunci la ce mai platim ?. Mi se pare super in regula

    2. Irelevant, Lucian! Omenia nu e un curs de schimb. Suntem oameni si regula este sa fim tratati la fel. Ai salariu mai mare, platesti mai mult ca ai de unde. Oricum, pentru cel sarac e o povara imensa sa achite niste servicii medicale, practic, inexistente.

  2. Un film emotionant pe care-l urmaresti cu sufletul la gura si care ne arata ca minunile se intampla si in zilele noastre :daca avem credinta, nimic nu este imposibbil. Emotionanta scena de final, cand eroina multumea Divinitatii pentru norocul care i s-a dat, pentruminunata si incercata ei familie. Minunat intr-adevar ! Felicitari !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *