The Invisible Guest – Contratiempo (2016)

The Invisible Guest – Contratiempo (2016)

Gen film:
Lansat: 06 Ian 2017
IMDB:
8.1
/
10
-
63,323
voturi
Durata:
106 minute
Rating: N-15
Premii:
2 premii & 2 nominalizări

Adrian Doria, un om de afaceri de succes, este acuzat de crimă. Pentru a se apăra o angajează pe Virginia Goodman, o renumită avocată. După ce lucrează împreună o noapte întreagă pentru construirea strategiei de apărare, situația se schimbă în mod neașteptat.

10 comentarii la “The Invisible Guest – Contratiempo (2016)

 1. Un film psihologic binisor inchegat, insa nefiind in engleza, te tintuieste in fata subtitrarii, astfel pierzand sansa de-a observa detaliile si de a-ti pune intrebari in timp real. Ii acord 6,5. Merita sa fie vizionat.

  Atentie – urmatoarele randuri contin detalii care vor impiedica vizionarea peliculei !
  Actorii isi interpreteaza bine rolurile, poate prea bine, daca ne gandim la mama baiatului decedat, despre care stim ca ii place sa joace teatru, ca activitate extra profesionala. Dar oare este suficient asta la nivel de amator sa poti sa realizezi un astfel de spectacol?
  De asemenea, scenariul mai scartie si la secventa accidentului, unde macar ar fi trebuit sa se asigure ca este mort definitiv si iremediabil, adica nu mai are puls, sa poate trece mai departe cu desfasurarea actiunii pentru ca…. eu m-am oprit acolo si m-am intrebat cum se poate deceda total dintr-un asemenea eveniment.
  Ar mai fi influenta actorului principal de-a face din victima un hot, dar se pot face tranzactii bancare, Fara a ramane data inscrisa undeva? Inconsecventa clara, dar motiv destul de puternic, inacat sa-i cauzeze mamei un soc, iar presei doar subiect de barfa crasa.
  Ce a respirat un organism cu nevoie acuta de oxigen timp de patru ore (doua cat i-au reparat masina si alte doua macar pana a ajuns la mecanic si apoi s-a intalnit cu amantul iar) si de ce, oricand s-ar fi intamplat asta, i-a fost luat portofelul?
  Ce plan de rezerva avea pentru a convinge pe omul de afaceri al anului sa marturiseasca uciderea din culpa, o persoana foarte influentabila, in caz ca lucrurile n-ar fi mers conform actiunii planificate in acea camera de hotel? Putea o persoana care avea atacuri de panica si urma un tratament sa i se impotriveasca asa usor celui caruia i le-a provocat, fortand-o sa minta, fara a avea o plasa de protectie? Se poate o astfel de persoana tulburata sa se ia la lupta cu un lup, Fara a avea un as in maneca?
  Sunt extraordinar de mult de filme inferioare astuia, deci chiar nu pierdeti timpul, daca v-ati decis sa vizionati ceva.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *