The Invisible Man – Omul invizibil (2020)

The Invisible Man – Omul invizibil (2020)

Gen film:
Lansat: 28 Feb 2020
IMDB:
7.1
/
10
-
98,734
voturi
Durata:
124 minute
Rating: N-15
Premii:
4 nominalizări

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale, a prietenului lor din copilărie și a fiicei adolescente a acestuia. Dar când fostul său partener se sinucide, și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă. Pe măsură ce începe să fie confruntată cu coincidențe din ce în ce mai sinistre, care pun în pericol viața celor dragi ei, Cecilia simte că sănătatea ei mentală e tot mai fragilă, din cauza eforturilor ei disperate de a le dovedi celorlalți că e hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută.

Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
Cecilia Kass
Aldis Hodge
Aldis Hodge
James Lanier
Storm Reid
Storm Reid
Sydney Lanier
Michael Dorman
Michael Dorman
Tom Griffin
Harriet Dyer
Harriet Dyer
Emily Kass
Oliver Jackson-Cohen
Oliver Jackson-Cohen
Adrian Griffin

16 comentarii la “The Invisible Man – Omul invizibil (2020)

  1. Corectie, „Hollow Man” din 2000 nu e sub nici o forma mai bun ca asta. Si zic asta chiar daca regizorul lui, Paul Verhoeven, e my homie. Asta e de doua ori mai bun decat Hollow Man din 2000 si un film care 100% merita vazut.
    Nu inteleg de ce zice lumea chestii de genul asta. Adica in filmul asta se aprofundeaza caracterele cam de 5 ori mai mult ceea ce il face sa fie super realist in situatii neverosimile. AKA „Wow, ce chestie marfa tocmai am vazut.”

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *