The Irishman (2019)

The Irishman (2019)

Gen film:
Lansat: 27 Noi 2019
IMDB:
7.9
/
10
-
269,730
voturi
Durata:
209 minute
Rating: N-15
Premii:
10 nominalizări Oscar. Alte 75 premii & 323 nominalizări

În apreciatul film al lui Martin Scorsese, asasinul Frank Sheeran își reamintește de secretele vieții sale în sânul familiei mafiote Bufalino.

Robert De Niro
Robert De Niro
Frank Sheeran
Al Pacino
Al Pacino
Jimmy Hoffa
Joe Pesci
Joe Pesci
Russell Bufalino
Stephen Graham
Stephen Graham
Anthony 'Tony Pro' Provenzano
Ray Romano
Ray Romano
Bill Bufalino
Harvey Keitel
Harvey Keitel
Angelo Bruno
Bobby Cannavale
Bobby Cannavale
'Skinny Razor'
Anna Paquin
Anna Paquin
Older Peggy Sheeran

24 comentarii la “The Irishman (2019)

 1. Doi monstrii sacri ai cinematografiei!Am mai spus-o,dupa mine,filmele biografice,nu se pot prea pot comenta.Faptele intamplate,alea au fost.Ce pot comenta este jocul actoricesc,care,este magistral.Nota 10,regie si interpretare!Multumesc admin!

  1. Caia !
   Au imbatranit , da , este adevarat . O sa imbatranesti si tu ( poate ) . Dar , tu ce vei lasa lumii ??? Pentru ce vei fi amintit de altii din urma ta , care vor venii ????

 2. Foarte bun film ! Actori geniali , si nu cred ca vor mai exista altii ca Robert De Niro , Al Pacino , si multi altii ca ei .
  Regizor foarte bun si el .
  Multumesc pentru vizionarea acestui film !

 3. Au fost,si,inca unii mai sunt inca,actorii unei epoci,daca ma pot exprima astfel.La noi,la americani,francezi,italieni,etc.Epoca face-book-ului nu va permite sa se mai nasca astfel de genii actoricesti,si nu numai,din pacate.

 4. Pe langa faptul ca mai greu mi-am dat seama cat tine acest film , am ramas fara cuvinte , nu am nota pentru acest film , dar pot spune ca este cel mai bun film din toate seriile de genul , incredibil filmul , despre actori la fel , nu se va mai naste asa ceva , niciodata !

 5. Geniile niciodată nu mor. Acesti actori au scris(si inca scriu) va mulțumim ca existati, de asemenea O lada de bere pentru admin[i]
  P. S Crustina, cum adica (poate?) 😅

 6. Da. M am lasat dus iar in anii lor de glorie. Poate ultimul film de genul asta cu ei. Monstrii sacrii. Cineva scria mai sus ca prefera unul inaintea celuilalt. De Niro…Al Pacino…Sincer… nu stii ce sa alegi. Stiluri direrite si in acelasi timp asemanatoare. Experienta si talent. Se completeaza reciproc de minune. Cu ajutorul multor fete cunoscute din filmele de gen. Si da, stiu ca imbatranim, doar ca inceputul filmului nu se leaga cu varsta actorilor. Cred ca fizic erau un pic mai tineri la data evenimentelor de la inceput. Dar…nu se putea altfel, nu erau altii sa joace asta in locul lor. Frumos.

 7. superb acest film
  as fi vrut sa ma uit toata noapte, astfel de filme nu as vrea sa se termine
  ce pacat ca trebuie sa inbatranim odata si odata trebuie sa se sfarsasca totul

 8. Film impecabil, Robert, Al,Joe sunt superbi. Martin e Martin, perfectia creata de el e uimitoare.
  Ceea ce ma face foarte trist e faptul ca sigur nu ii mai vom vedea jucand inntr-un film pe ei. Sa terminat o epoca cu ei si din actorii de azi, unicii care imi da seanzatia pe care mi-o da acesti actori e Leonardo DiCaprio. Asta pentru ca inainte faceau teatru si cinematografie din placere, pentru a crea ceva superb pentru lume, azi 90%o fac pentru faima si bani, deci sunt putini care o fac cu adevarata pasiune. Respect admin.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *