The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007)

The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007)

Gen film:
Lansat: 05 Oct 2007
IMDB:
6.8
/
10
-
24,288
voturi
Durata:
106 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 nominalizări

Șase luni. Șase romane. Șase membri. Clubul „Jane Austen” duce lectura clasicilor spre noi culmi ale pasiunii în această comedie romantică, având o distribuție de excepție. Când cinci femei și un bărbat se întâlnesc pentru a discuta îndrăgitele romane ale scriitoarei britanice, își dau seama că suferințele romantice suferite de Emma, domnul Darcy și surorile Bennet nu diferă foarte mult de propriile lor suferințe. Găsind o sursă de confort, umor și înțelepciune în paginile cărților, dar și în ceilalți membri ai clubului, fiecare dintre ei descoperă că, în probleme de iubire, tot ce trebuie să facă este să se întrebe: „Ce ar face Jane ?”

2 comentarii la “The Jane Austen Book Club – Cercul literar Jane Austen (2007)

  1. NU are legatura cu ce a scris Jane . Ea a observat in romanele ei trasaturi de caracter a avut o fina observatie a obiceiurilor vremii , valabile si pt cei de azi. Ce trancanesc astia in film nu are legatura cu talentul lui Jane cu ceea ce observa ea in societate

  2. Ce film frumos, cu discutii relaxate si nepretentioase despre romanele lui Jane Austen! Ma tememeam ca personajul masculin va fi un cinic pompos, dar e foarte simpatic si deschis la minte de la bun inceput. Emily Blunt straluceste.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *