The Lake House – Casa de lângă lac (2006)

The Lake House – Casa de lângă lac (2006)

Gen film:
Lansat: 16 Iun 2006
IMDB:
6.8
/
10
-
121,780
voturi
Durata:
99 minute
Rating: AP-12
Premii:
2 premii & 2 nominalizări

Doctorița Kate Forster se mută din suburbiile Illinois-ului, unde și-a făcut rezidențiatul, într-un spital din Chicago. Singurul lucru pe care îl regretă este să plece din casa cu vedere la lac în care a stat, locul unde s-a regăsit pe sine. Înainte de a pleca, lasă în cutia poștală un bilețel pentru viitorul chiriaș al locuinței, pentru a-i cere să îi trimită poșta și pentru a-i spune că urmele de la intrare erau deja acolo când s-a mutat ea. Însă următorul chiriaș, Alex Wyler, vede o cu totul altă față a casei, una neîngrijită, murdară și fără urme de pete la intrare. Alex nu ia în seamă biletul până când, după ce vopsește intrarea casei, vede urmele de câine în vopseaua proaspăt așternută. Astfel, cei doi încep să corespondeze prin bilete lăsate în cutia poștală pentru a dezlega misterul. Însă sentimentele încep să îi apropie, iar ei încearcă să găsească o cale să se vadă.

21 comentarii la “The Lake House – Casa de lângă lac (2006)

  1. Un film bun mai ales pentru cei care adoră filmele romantice iar elementul distanței de timp îl face și mai interesant.Nu sunt un fan al filmelor romantice dar acesta mi-a plăcut.

  2. Nu e chiar atat de original … inaitea lui a fost facut, Scrisoare de dragoste (1998). Mai mult, Casa de langa lac , e o copie a celui din *98 .

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *