The Last Duel – Ultimul duel (2021)

The Last Duel – Ultimul duel (2021)

Gen film:
Lansat: 15 Oct 2021
IMDB:
7.7
/
10
-
23,192
voturi
Durata:
152 minute
Rating: N-15
Premii:
2 nominalizări

Bazat pe evenimente reale, filmul analizează ipotezele cunoscute despre ultimul duel consimțit din Franța între Jean de Carrouges și Jacques Le Gris, doi prieteni care devin aprigi rivali.

Matt Damon
Matt Damon
Jean de Carrouges
Adam Driver
Adam Driver
Jacques Le Gris
Jodie Comer
Jodie Comer
Marguerite de Carrouges
Ben Affleck
Ben Affleck
Count Pierre d'Alençon
Harriet Walter
Harriet Walter
Nicole de Bouchard
Nathaniel Parker
Nathaniel Parker
Sir Robert D'Thibouville

22 comentarii la “The Last Duel – Ultimul duel (2021)

  1. Bun film, sper sa faca mai multe filme de genul asta.
    Genul asta de filme le astept cu nerabdare de fiecare data, pacat ca apar greu.
    Intamplari reale.

  2. Filmul este unul istoric si consider ca e unul de nota de pe IMDB… si ca sa lamuresc pe cei care nu prea inteleg de ce ? Filmele istorice vin mai rar …unele destul de costisitoare cand vine vorba de detalii ( costume , decor etc) … iar povestea e geniala e spusa din 3 perspective …. si de ce ? … violul…un subiect interesant pentru anul 1380……pentru al face mai atragator filmul si pentru a intelege fiecare din cele 3 personaje ……cum vad ele adevarul, dragostea , puterea, curajul , loialitatea etc …..iar daca va documentati istoric e si interesat …..as povesti dar dau din casa si unii n-au vazut inca filmul … si-l face mai interesat daca nu stii nimic si apoi te documentezi si din istorie. Multumesc si vizionare placuta!

  3. Destul de bun…ti se arunca o mica provocare de gandire despre cum se acorda dreptatea in timpurile alea…se putea decide adevarul in functie de rezultatul unui duel, ca fiind un adevar divin, revelat, pentru ca asa decideau niste prelati, ”unsi”, sau nobili lipsiti de orice urma de morala…se faceau numai nenorociri in numele Domnului…si cand te gandesti ca multe din lucrurile astea inca se petrec in prezent mai mult sau mai putin voalate…in numele unui bine, decis de niste oameni care se cred dumnezei…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *