The Last Full Measure (2019)

The Last Full Measure (2019)

Gen film:
Lansat: 24 Ian 2020
IMDB:
6.5
/
10
-
1,757
voturi
Durata:
116 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Tânărul anchetator al Pentagonului, Scott Huffman, se află într-un permanent conflict cu aparatul politic de la Washington. Deși fără prea mare încredere într-o soluționare pozitivă, acesta se aliază cu veterani ai Operațiunii Abilene pentru a convinge Congresul să-i decerneze Medalia de Onoare postmortem unui medic curajos din Forțele Aeriene, William Pitsenbarger, care a fost văzut salvând viețile a peste 60 de pușcași marini prinși într-o ambuscadă din una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului din Vietnam. În timp ce inamicul câștiga tot mai mult teren, William a continuat să salveze vieți chiar și după decolarea ultimului elicopter, chiar dacă asta a însemnat să plătească cu propria viață.

Sebastian Stan
Sebastian Stan
Scott Huffman
Christopher Plummer
Christopher Plummer
Frank Pitsenbarger
Ed Harris
Ed Harris
Ray Mott
Jeremy Irvine
Jeremy Irvine
William Pitsenbarger
Peter Fonda
Peter Fonda
Jimmy Burr
Bradley Whitford
Bradley Whitford
Carlton Stanton

11 comentarii la “The Last Full Measure (2019)

  1. Un film de nota 10. Istoric.dramatic,emotional,pacat ca ai nostri nu mai fac filme istorice si sintem nevoiti sa cunoastem altor popoare eroii si pe ai nostri eroii se asterne praful si lipsa recunostiintei istorice.

  2. Bun. Merita, 8+. Multi actori mari si buni. Interesele personale si lupta meschina pentru putere ating nivelul critic incepand cu chiar prima zi de dupa alegeri, ignorand total interesele alegatorilor. Nimic nou sub Soare, valabil si pe ambele maluri ale Dambovitei.

  3. Die for something is better than live for nothing…
    Am plans de am spart! Foarte bun.
    In afara de mesajul principal, filmul transmite un puternic mesaj catre sistemul politic, nu doar national ci si global…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *