The Last Letter from Your Lover – Ultima scrisoare de dragoste (2021)

The Last Letter from Your Lover – Ultima scrisoare de dragoste (2021)

Gen film:
Lansat: 23 Iul 2021
IMDB:
7.4
/
10
-
89
voturi
Durata:
110 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

După ce găsește o serie de scrisori de dragoste din anul 1965, o jurnalistă decide să dezlege misterul unei relații secrete, pe fundalul propriei povești de iubire.

Felicity Jones
Felicity Jones
Ellie Haworth
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Jennifer Stirling
Callum Turner
Callum Turner
Anthony O'Hare
Joe Alwyn
Joe Alwyn
Laurence Stirling
Ben Cross
Ben Cross
Older Anthony

34 comentarii la “The Last Letter from Your Lover – Ultima scrisoare de dragoste (2021)

 1. Excelent , 10!!!Cel mai frumos film de dragoste de ceva vreme incoace, 2 povesti de dragoste impletite armonios. Londra, Coasta de Azur, eleganta , stil rafinament , o coloana sonora cu niste melodii exceptionale si multa dragoste , ingredientele necesare pentru un film de succes!

  1. Frumos film … Atunci când o persoană își găsește sufletul pereche … Indiferent prin ce ar trece … Indiferent că vor alege alt drum în viață … Dragostea lor iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt mereu o să-i aducă împreună! Ce unește Dumnezeu îi va despărți doar o groapă și o lopată! Frumos film … Frumoși actori … Frumoase scrisori … Frumoasă dragostea acestui film … Felicitari regizorului și actorilor! Iubirea învinge orice este ce-a mai tare putere pe care omul o poate avea atunci când iubește cu adevărat și este iubit!
   6:46pm
   Belgium …
   Joi, 25 August!

 2. A fost pe pacul inimii mele! Mi-a întărit convingerea că dragostea adevărată rămâne etern în inimile celor ce se iubesc. Nu e doar o poveste. E realitatea!

 3. In acest vast Univers exista inca acel tip de iubire care indiferent cat de mult este despartita, o minune se va intampla odată ce ea este intalnita din nou…si asta pentru ca indiferent ce se intampla in lume, mai exista inca oameni care sunt meniti de Divinitate sa ramana impreuna oricate obstacole ar intampina.
  Un film foarte sensibil care merita vizionat, multumesc cu recunostinta!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *