The Last Samurai – Ultimul Samurai (2003)

The Last Samurai – Ultimul Samurai (2003)

Gen film:
Lansat: 05 Dec 2003
IMDB:
7.7
/
10
-
406,026
voturi
Durata:
154 minute
Rating: N-15
Premii:
4 nominalizări Oscar. Alte 20 premii & 63 nominalizări

Un consilier militar american îmbrățișează cultura samurailor pe care a fost angajat să o distrugă, după ce a fost capturat în luptă.

Tom Cruise
Tom Cruise
Nathan Algren
Ken Watanabe
Ken Watanabe
Katsumoto
Timothy Spall
Timothy Spall
Simon Graham
Tony Goldwyn
Tony Goldwyn
Colonel Bagley
Koyuki
Koyuki
Taka
Billy Connolly
Billy Connolly
Zebulon Gant

9 comentarii la “The Last Samurai – Ultimul Samurai (2003)

  1. se vede treaba ca regizorul habar nu are de traditiile Japonezilor si nici ale samurailor. ..pai cum sa stea lumea in jurul imparatului in acele vremuri?..ahahahaha…nimeni nu avea voie sa se apropie de imparat la mai putin de 100 m..dar mai un strain…si mai ales ala sa ridice tonul la imparat sau sa vorbeasca neintrebat….sau sa se splece sa asculte cand cineva ii spune la imparat la ureche ceva…era mort in secunda 1……sau femeile sa.si descopere umerii in fata barbatilor..mai ales in fata strainilor..pfffff….ce sa mai zic de placaciunile astea cu capul sus si nu in pamant in fata imparatului…si ala invata limba japoneza asa..intr.o iarna…sau de ninjalaii aia care au atacat satul..si ninja ala se bate cu sabia cu copilul ala mic in casa…..ahahahhahahahaa ..sa fim seriosi…penibil..nota 5 din partea mea…si.au batut joc de traditiile Japoniei si de samurai…

  2. Tavi ,ai dreptate.Dar cu toate acestea,Tom Cruise, a interpretat magistral,acel rol.
    Multumiri staff-ului,pentru posibilitatea vizionarii acestui film,la aproape 10 ani,de la lansare.

  3. ce nu inteleg unii „CRITICI DE FILM” … e FILM ARTISTIC … asta implica ca ce vizionez e ceva ARTISTIC nu DOCUMENTAR … nu prezinta realitatea in „alb si negru” ci prezinta ceva artistic in „culori” … in fine … acest filmul artistic are toate calitatile necesare sa tina captivat orice spectator indiferent de gradul de inteligenta care il detine :))

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *