The Legend of Hercules – Legenda lui Hercule (2014)

The Legend of Hercules – Legenda lui Hercule (2014)

Lansat: 10 Ian 2014
IMDB:
4.2
/
10
-
47,870
voturi
Durata:
99 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu & 7 nominalizări

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii își dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire și curaj – Legenda lui Hercule. Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică și a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorința de a îndepărta de la domnie un rege despot și de a aduce pacea în regat. Fără să-și cunoască originile, curajosul prinț se lasă condus doar de dorința de a obține iubirea lui Hebe, prințesa Cretei, logodită cu propriul lui frate. Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei națiuni sau a fugi cu femeia iubită.

5 comentarii la “The Legend of Hercules – Legenda lui Hercule (2014)

  1. Au amestecat legenda lui Hercules cu cea a lui Spartacus, cu un regizor bun si un alt actor principal putea iesi ceva…asa isi merita nota, e slabut filmul.

  2. Acest film a fost lansat in ianuarie 2014, cu cateva luni inainte de varianta cu Dwayne Johnson (iulie 2014). Fanii au fost de la inceput siguri ca Dwayne va fi mai bun, si au avut prejudecati in legatura cu acesta, pe care l-au sfasiat inainte chiar, sa-l vada. Apoi a aparut varianta cu Dwayne care a dezamagit, si fanii s-au convins ca au fost pacaliti, ca ceea ce au vazut in promo, erau toate scenele bune din intreg filmul. Asa se face ca ambele filme au note mici. Eu prefer aceasta varianta, si la vremea respectiva mi s-a parut foarte trist ca fanii au fost nedrept de duri cu Kellan Lutz.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *