The Little Things (2021)

The Little Things (2021)

Gen film:
Lansat: 29 Ian 2021
IMDB:
6.3
/
10
-
13,877
voturi
Durata:
127 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Șeriful adjunct Joe „Deke” Deacon își unește forțele cu sergentul Jim Baxter pentru a prinde un criminal în serie care terorizează Los Angelesul.

Denzel Washington
Denzel Washington
Joe "Deke" Deacon
Rami Malek
Rami Malek
Jim Baxter
Jared Leto
Jared Leto
Albert Sparma
Chris Bauer
Chris Bauer
Detective Sal Rizoli
Michael Hyatt
Michael Hyatt
Flo Dunigan
Terry Kinney
Terry Kinney
LASD Captain Carl Farris
Natalie Morales
Natalie Morales
Detective Jamie Estrada
Isabel Arraiza
Isabel Arraiza
Ana Baxter

27 comentarii la “The Little Things (2021)

  1. Pt cei interesati.
    Gasiti pe net explicatia acestui film si sensul sfarsitului.
    In mare, pot sa va spun ca ideea regizorului nu este de a prezenta concret un caz de crima, ci in prim plan sunt puse stresul , dubiile, nesiguranta, greselile si problemele cu care se confrunta politistii care lucreaza la astfel de cazuri care le macina si le poate distruge psihicul, chiar cu riscul de a deveni niste legume paranoice pt tot restul vietii.

  2. Prea jmeker filmul arată realitățile și situațiile dificile cu care se confruntă polițiștii în cazurile în care fac erori grave în timpul serviciului lor. E o meserie fffff grea și dura cea de polițist investigator te confrunți cu fel și fel de oameni. Filmul nota 1000

  3. M am uitat la acest film doar pentru Denzel pe care îl consider un actor de valoare. După părerea ea Malek este actor mediocru,nu mi a plăcut nici în rolul lui Freddie.Acest film este bunicel, n am înțeles pana la urma cine era criminalul.Prestatia lui Denzel impecabila ca de obicei. Am observat ca în ultima perioadă unele filme nu mai prezintă un final prea clar,parca lasă la alegerea spectatorului sa și imagine care ar fi.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *