The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

Gen film:
Lansat: 05 Noi 2003
IMDB:
6.8
/
10
-
440,156
voturi
Durata:
129 minute
Rating: N-15
Premii:
5 premii & 36 nominalizări

Ultima parte a trilogiei Matrix îl găsește pe Neo inconștient, blocat într-o stație de metrou în zona dintre Matrice și lumea mașinilor.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Thomas A. Anderson / Neo
Hugo Weaving
Hugo Weaving
Agent Smith
Helmut Bakaitis
Helmut Bakaitis
The Architect
Lambert Wilson
Lambert Wilson
The Merovingian
Roy Jones Jr.
Roy Jones Jr.
Captain Ballard

5 comentarii la “The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

  1. Singurul lucru ce cred ca e aiurea,e ca vatmanul are un pistol cu magazie de 5-6 gloante si de fapt el trage 8-9 gloante…..unde io fi fost mintea regizorului si celor din jurul lui???

  2. Cosmin .te uiti la lucruri ce nu tebuie bagate in seama .idea in sine este vorba in film .ca si in viata nu baga totul in seama ,nimic nu este bun, si nimeni nu este perfect ,daca un ghimpe iti sta in ochii nu te mai uiti unde vrei cedezi si pleci ,nasol .. filmel este super .uite cate premi oscar are ,4 premii & 30 nominalizări..aia nu au mai vazut pistolul ?:))))))))))))

  3. mat are dreptate,daca to te uiti si esti ok cu ideea ca matrix ar exista cred ca te-ai putea obisnui si cu gandul ca un pistol poate sa aiba mai multe gloante decat ar trebui sa aiba… In plus,Cosimn, esti foarte sigur ca acel pistol poate tine numai 5-6 gloante?Sau chiar ai numarat cate gloante impusca? Si daca esti chiar atat de sigur,3-4 gloante nu o sa schimbe parerea nimanui despre film…

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *