The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

Gen film:
Lansat: 05 Noi 2003
IMDB:
6.7
/
10
-
407,336
voturi
Durata:
129 minute
Rating: N-15
Premii:
4 premii & 30 nominalizări

Neo trebuie să salveze Zionul de distrugerea plănuită de către agentul Smith Aceasta este mai puternic cu fiecare secundă, reprezentând un pericol mai mare decât controlul Mașinilor, o amenințare mai presus decât sistemul care l-a creat. Împreună cu Tritity, Neo decide să călătorească mai departe decât și-a imaginat vreo ființă. El va ajunge față în față cu puterea supremă a Mașinii și se va confrunta cu însăși rolul său de „The One”.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Thomas A. Anderson / Neo
Hugo Weaving
Hugo Weaving
Agent Smith
Helmut Bakaitis
Helmut Bakaitis
The Architect
Lambert Wilson
Lambert Wilson
The Merovingian
Roy Jones Jr.
Roy Jones Jr.
Captain Ballard

2 comentarii la “The Matrix Revolutions – Matrix: Revoluții (2003)

  1. Singurul lucru ce cred ca e aiurea,e ca vatmanul are un pistol cu magazie de 5-6 gloante si de fapt el trage 8-9 gloante…..unde io fi fost mintea regizorului si celor din jurul lui???

  2. Cosmin .te uiti la lucruri ce nu tebuie bagate in seama .idea in sine este vorba in film .ca si in viata nu baga totul in seama ,nimic nu este bun, si nimeni nu este perfect ,daca un ghimpe iti sta in ochii nu te mai uiti unde vrei cedezi si pleci ,nasol .. filmel este super .uite cate premi oscar are ,4 premii & 30 nominalizări..aia nu au mai vazut pistolul ?:))))))))))))

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *