The Neighbor (2018)

The Neighbor (2018)

Gen film:
Lansat: 26 Ian 2018
IMDB:
4.7
/
10
-
1,031
voturi
Durata:
105 minute
Rating: N-15
Premii:
4 premii & 2 nominalizări

Scott și Jenna formează un cuplu tânăr și hotărăsc să se mute într-un cartier bun, într-o casă cu piscină. Scott este dealer auto și se mândrește cu noul său Corvette, în timp ce Jenna este casnică și încearcă să se hotărască ce să facă cu viitorul ei, urmând cursuri de yoga. Vecinii lor sunt Mike și Lisa, un cuplu de vârsta a doua, el fiind autor de manuale tehnice, iar Lisa fiind profesoară la școala din localitate. Căsnicia lor stagnează, iar Mike trece prin criza vârstei mijlocii, la momentul în care Jenna se mută în casa de alături. Mike și Jenna încep să se apropie, uniți de pasiunea pentru grădinărit, și Jenna îi destăinuie îngrijorările sale față de un soț abuziv, cu excese de furie necontrolată. Relația dintre ei ajunge la un alt nivel, când Jenna îl sărută pasional pe Mike, și-l face pe acesta să-și puna întrebări. De acum, va încerca să intervină între Scott și Jenna, când au loc certuri între ei, iar ultima dintre certuri are în cele din urmă consecințe tragice pentru toate personajele implicate.

Un comentariu la “The Neighbor (2018)

  1. Filmul, sa zic ca merge… ma refer la prestatia actorilor. Subiectul filmului insa un pic ciudat construit, nu evolueaza in sensul in care ne-am fi gandit ce at fi fost „normal”.
    Mike nu sufera de o criza a varstei a treia ci sufera de un soi de dementa. S-a vazut de la inceput ca e un pic „dus cu pluta”.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *