The Others – Ceilalți (2001)

The Others – Ceilalți (2001)

Gen film:
Lansat: 10 Aug 2001
IMDB:
7.6
/
10
-
322,509
voturi
Durata:
104 minute
Rating: AP-12
Premii:
O nominalizare Globul de Aur. Alte 29 premii & 51 nominalizări

Insula Jersey, 1945. Războiul s-a sfârșit, dar soțul lui Grace (Nicole Kidman) nu s-a mai întors de pe front. Singură într-o casă victoriană masivă și izolată, își crește copiii în spirit sever religios. Ambii copii suferă de o boală ciudată: sensibilitate la lumină, așa că noii servitori sunt obligați să se supună unei reguli stricte: casa trebuie să stea în semiîntuneric; nici o ușă nu se va deschide înainte ca cealaltă să fie închisă. Însă în curînd această regulă va fi încălcată. Grace, copiii, toți ceilalți dimprejur vor avea de înfruntat ceva teribil și fatal.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Grace Stewart
Christopher Eccleston
Christopher Eccleston
Charles Stewart
Alakina Mann
Alakina Mann
Anne Stewart
James Bentley
James Bentley
Nicholas Stewart
Eric Sykes
Eric Sykes
Mr. Edmund Tuttle
Keith Allen
Keith Allen
Mr. Marlish

9 comentarii la “The Others – Ceilalți (2001)

  1. aici vorbim despre un film nu horror, ci despre nalucile din capul fiecaruia. celor ce nu le-a placut filmul ii provoc sa se mai uite odata, dar sa nu considere filmul unul „de groaza”, sau „motamo”, ci sa-l inteleaga ca ceva putin mai abstract decat o fantoma care bantuie si se arata si bla bla bla. din partea mea e un film de 9+… Nicole e prea tare, iar copiii joaca exact asa cum li s-a spus pe platou

  2. Acest film si „What dreams may come” (cu Robin Williams) sunt filmele mele preferate despre viata dupa moarte. Nu-l numiti „film cu fantome”. Este despre viata dupa moarte si despre cat de important este sa avem grija de mintea noastra, ca doar cu ea ramanem dupa moarte.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *