The Piano Teacher – Pianista (2001)

The Piano Teacher – Pianista (2001)

Gen film:
Lansat: 05 Sep 2001
IMDB:
7.5
/
10
-
55,368
voturi
Durata:
131 minute
Rating: IM-18
Premii:
1 nominalizare BAFTA. Alte 18 premii & 22 nominalizări

Erika pare o femeie de fier. E o profesoară de pian autoritară, care nu face niciodată concesii. Distantă cu ceilalți, predând într-o sala de clasă austeră, ce arată mai mult ca un salon de spital, ea se comportă deliberat rece, surâsul fiind o raritate. Dar totul este o mască, ce ascunde o personalitate complicată, complexată, pasională. Erika trăiește dintotdeauna alături de mama ei, o femeie posesivă, care i-a făcut existența. Apariția unui bărbat în viața Erikai îi va bulversa tragic existența, căci ea nu-și va mai putea controla dorințele inăbușite multă vreme.

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Erika Kohut
Annie Girardot
Annie Girardot
The Mother
Benoît Magimel
Benoît Magimel
Walter Klemmer
Susanne Lothar
Susanne Lothar
Mrs. Schober
Udo Samel
Udo Samel
Dr. George Blonskij
Anna Sigalevitch
Anna Sigalevitch
Anna Schober
Cornelia Köndgen
Cornelia Köndgen
Mme Gerda Blonskij

5 comentarii la “The Piano Teacher – Pianista (2001)

  1. Un film iesit din tiparele uzuale, interesant si bine jucat, un film captivant, ce ne dezvaluie ce poate face lipsa acuta de amor fizic, dar si o rutina bolnava de-a dreptul, dintr-o femeie la o anumita varsta…basca bagajul genetic al bietei profesoare de pian…Excelent !

  2. un film mai mult decat exceptional.
    cand citesti comentarii de genul ‘filme erotice adevarate” , gasesti raspunsul la intrebarea de ce unii oameni , barbati sau femei, isi reprima instinctele sexuale care , intr-un tarziu rabufnesc sub o forma patologica.
    superficialitatea, egoismul, abuzul emotional si fizic, durerea, pot face o profesoara de pian sa se mutileze, pana la moarte.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *