The Place – Localul (2017)

The Place – Localul (2017)

Gen film:
Lansat: 09 Noi 2017
IMDB:
7.1
/
10
-
6,364
voturi
Durata:
105 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc?

6 comentarii la “The Place – Localul (2017)

  1. este finut, intelectual, clar ca nu ii pentru oricine…desi de la o vreme conexiunile dintre personaje devin usor previzibile ( hai ca dau spoiler) . Si da…nota cam mare, eu mi-l imaginam in genul filmului 11:14 .

    Dar ii un film foarte bun pentru genu lui

  2. Un film excelent facut si pus la punct din toate punctele de vedere.Suspansul este wow iar felul in care se imbina fiecare poveste cu alta si cum orice interventie afecteaza o alta este super.Nu urmaresc niciodata filme decat in limba engleza sau franceza pentru ca nu suport sa citesc subtitrarea in alta limba ,dar la acest film voi face o exceptie.Voi invata si italiana dupa filmul asta ca sa imi fie mai usor sa urmaresc asa un film.

  3. Foarte bun chiar excelent.👏🏻👏🏻👏🏻Cu actori necunoscuți și foarte bine jucat, deci nu trebuiesc trepanații de la Hollywood ptr ca un film sa merite, deci se poate și altfel. Mulțumesc admin.🐞🐞🐞

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *