The Protege – Codul asasinului (2021)

The Protege – Codul asasinului (2021)

Gen film:
Lansat: 20 Aug 2021
IMDB:
6.2
/
10
-
3,215
voturi
Durata:
109 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Salvată în copilărie de legendarul asasin Moody și antrenată pentru a continua afacerile familiei, Anna devine cea mai de succes asasină. Dar când Moody, cel care i-a fost ca un tată și a învătat-o tot ce știe pentru a-și purta de grijă, este ucis, ea jură să găsească răzbunarea.

19 comentarii la “The Protege – Codul asasinului (2021)

  1. Foarte bine jucat de catre actori , te tine in fata ecranului de la inceput pana la capat . Reusit si de calitate , povestea fiind reprodusa in asa fel incat suspansul sa fie permanent.

  2. …wow,o gramada de elogii,am dat repede click,dar ce sa vezi,poveste intortocheata si neverosimila,plin de clișee fumate si răsfumate,gagica e mișto,da cu o floare nu se face primavara.Michael Keaton scapa turma,omul nu are un singur rol prost in toata cariera lui.Un mare BRAVO actorilor romani de talie mondiala si internationala Tudor Chirila si Florin Piersic jr. ,primul are doua replici colosale– citez din memorie–unde p..la mea esti Vali? și a doua,–ce p..la mea ati facut cu Vali?—-iar Florin Piersic jr. n-are nici o replica,regizorul o fi gândit ca e mai bine asa.Vizionare placuta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *