The Reef – Reciful (2010)

The Reef – Reciful (2010)

Gen film:
Lansat: 17 Mar 2011
IMDB:
5.8
/
10
-
15,190
voturi
Durata:
94 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Luke îi invită pe Matt și pe iubita acestuia Suzie să i se alăture într-o mini-excursie la reciful de corali. Între timp Matt o aduce și pe sora lui, Kate, fosta iubită a lui Luke și pe pescarul Warren. În a doua zi a excursiei iachtul lovește un recif și este aproape scufundat. Din cauza curenților iachtul este purtat în larg, astfel ca Luke strânge provizii de pe iacht și decide să înoate până la Turtle Island. I se alătură și Matt, Suzie și Kate însă Warren decide să rămână pe iacht. În cele din urmă cei patru pleacă și trec prin momente de groază atunci când un rechin alb îi urmărește.

5 comentarii la “The Reef – Reciful (2010)

  1. ai dracului rechini nenorociti, ar trebui exterminati cu totii din oceane, daca n-ar fi fost rechinul ala ar fi supravietuit toti…..si cand te gandesti ca totul chiar s-a intamplat in realitate nu este fictiune ca alte filme.

  2. urmariti documentare despre rechini va veti schimba parerea , nu ataca omul decat in cazuri f rare si numai in anumite imprejurari. s-a creat un mit ca sunt f periculosi si asta datorita filmelor care au adus incasari. in realitate chiar sunt exterminati fara motiv , de multe ori pt o supa din aripioara restul aruncandu-se. …..trist dar adevarat. tot omul ramane cel mai nemilos si periculos pentru el si tot ce il inconjoara …

    1. Ataca oameni foarte rar insa ce te faci daca dai peste unul care ataca omul atat de rar ? Ce te faci daca te nimeresti sa fii gustarea sau felul principal atat de rar? Rechinii sunt si vor fi mereu periculosi si nu doar in filme , indiferent de ce rasa este sangele e masa lor fie de om sau alte soiuri cu ce crezi ca se hraneste sub apa doar cu alge si cu pesti?

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *