The Sicilian Clan – Clanul sicilienilor (1969)

The Sicilian Clan – Clanul sicilienilor (1969)

Gen film:
Lansat: 01 Dec 1969
IMDB:
7.4
/
10
-
6,496
voturi
Durata:
122 minute
Rating: N-15
Premii:
1 nominalizare

Capturat de polițiștii francezi, Roger Sartet, un gangster cu multiple legături în lumea interlopă, e ajutat să evadeze de către mafia siciliană condusă de Vitorio Manalese. Motivul: Roger trebuie să îi ajute la furtul unor bijuterii expuse la Roma. Dar lucrurile se complică și Roger se trezește prins între comploturile mafiote și neiertătoarea justiție.

5 comentarii la “The Sicilian Clan – Clanul sicilienilor (1969)

  1. film facut in perioada cand filmele frantuzesti si cele italiene , in special , dominau piata europeana si nunumai ! Mari actori , mari regizori produceau filme bune care au ramas pana in zilele noastre ca niste realizari de marca . Ce avem acum ? Nivelul filmelor din cele 2 tari a scazut dramatic , se simte lipsa marilor vedete . Phihopati , scrantiti la cap , deranjate mental , scenarii la fel de idioate ca si regizorii , promovare desantata a homosexualitatii , a anormalului in general . Franta , odata capitala culturala a lumii , este de nerecunoscut pentru generatia spectatorilor care ii veverau pe Gabin , Delon , Ventura , De Funes , Galabreu , Bourvil , Bardot , Signoret , Deneuve , Fernandel si cati altii ! In viziunea multora asta se numeste progres ! O fi , dar filme ca acesta nu mai face nimeni .

  2. un film de exceptie,cu niste actori exceptionali,binenteles de generatie veche,si o muzica,de parca a fost,special creata,numai si numai pentru acest film si filmare si montaj profesionist.si un regizor,tot de generatie de aur,al regizorilor francezi,rezultate este ce vedeti.imi pare rau ca sit-ul imdb,ca de obicei se zgarceste la nota( 7.4).usor se poate acorda nota 8 !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *