The Strangers: Prey at Night – Necunoscuţii: Prădători în noapte (2018)

The Strangers: Prey at Night – Necunoscuţii: Prădători în noapte (2018)

Gen film:
Lansat: 09 Mar 2018
IMDB:
5.7
/
10
-
5,077
voturi
Durata:
85 minute
Rating: N-15
Premii:
Fără premii

Vacanța unei familii liniștite ia o turnură de-a dreptul mortală în momentul în care aceasta ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.

5 comentarii la “The Strangers: Prey at Night – Necunoscuţii: Prădători în noapte (2018)

  1. Fane tată, filmul e foarte bun pentru genul său: horror! Se pare că ai niște gusturi de rahat in materie de filme! Muzica oldies, scene sângeroase, suspans, joc actoricesc destul de bun! Un fiom horror care merită!

  2. Ma eu ii dau un 7. Mie îmi plac mai mult astea care pornesc de undeva. Așa in filmul asta totul a fost random. S-au găsit unii sa ii omoare pe unii fără un motiv și din câte am înțeles e bazat după realitate. Cine e atât de tâmpit sa omoare pe cineva cu o masca pe fata știind ca exista politie ? :)) Dar actorii sunt buni. Filmul e ok. Oricum, 7.

  3. ănător cu prima partea,plus că faza aia cu fata zâmbitoare făcută din sânge,ii copiată dintr-un serial The Mentalistul,ii amprenta lui Red John. Nota 5!

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *