The Sun Is Also a Star – Şi Soarele e o stea (2019)

The Sun Is Also a Star – Şi Soarele e o stea (2019)

Gen film:
Lansat: 17 Mai 2019
IMDB:
5.6
/
10
-
2,464
voturi
Durata:
100 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Natasha crede în ştiinţă şi fapte. Nu în soartă, nu în destin sau vise devenite realitate. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare. Daniel a fost mereu un fiu bun. Genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet. Sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi aceea?

Yara Shahidi
Yara Shahidi
Natasha Kingsley
Charles Melton
Charles Melton
Daniel Bae
Gbenga Akinnagbe
Gbenga Akinnagbe
Samuel Kingsley
Miriam A. Hyman
Miriam A. Hyman
Patricia Kingsley
Jake Choi
Jake Choi
Charlie Bae
Cathy Shim
Cathy Shim
Min Soo Bae
Keong Sim
Keong Sim
Dae Hyun Bae
Jordan Williams
Jordan Williams
Peter Kingsley

3 comentarii la “The Sun Is Also a Star – Şi Soarele e o stea (2019)

  1. bunicel! initial am cerzut ca e un film cu tineri si despre tineri, dar la final cred ca a fost un film despre soarta si altele, dar in principal…. despre soarta

  2. Cel mai mult la acest film imi place ca este ecranizat dupa o carte!Daca cititi cartea si dupa vedeti filmul,el va avea alt inteles!Superb!

  3. Nu e foc, e doar CÂT DE CÂT. E genul de film la care te uiți când vrei liniște sau sa dormi. Muzica pe fundal, astronomie. Nu pe placul oricui. Personal, imi doresc sa nu îmi fi pierdut timpul cu filmul asta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *