The Terminal – Terminalul (2004)

The Terminal – Terminalul (2004)

Gen film:
Lansat: 18 Iun 2004
IMDB:
7.4
/
10
-
433,152
voturi
Durata:
128 minute
Rating: AP-12
Premii:
7 premii & 8 nominalizări

După ce în țara lui se dă o lovitură de stat, Viktor Navorski rămâne blocat în aeroportul Kennedy, având un pașaport pe care nu-l recunoaște nimeni.

Tom Hanks
Tom Hanks
Viktor Navorski
Stanley Tucci
Stanley Tucci
Frank Dixon
Diego Luna
Diego Luna
Enrique Cruz
Kumar Pallana
Kumar Pallana
Gupta Rajan
Zoe Saldana
Zoe Saldana
Dolores Torres

11 comentarii la “The Terminal – Terminalul (2004)

  1. „do you know romanians invented croissants?”
    „how”
    deci sa va zic si voua romaniilor cand ne luptam cu turcii,turcii invadau bucurestiul si brutarii strigau : „vin turci!”
    asa ca brutarii au impachetat painea care o vroiau sa o puna la cuptor si asa au inventat croissantul dar pe atunci noi o numeam chfla…stai sa va zic si asta ungurii tampiti la cap au furat ideea asta si au zis ca ei au creat-o iar brutaru’ a fost erou deaorece ei zic ca el a omoarat turcii din oras….

  2. Numai Tom Hanks putea juca rolul asta !! De fapt este o poveste adevarata despre un imigrant, care a ramas in aeroportul din Paris ! A fost „prelucrata” frumos.

  3. Cel mai prost film al lui Spielberg…o mizerie in care daca nu juca Tom Hanks..avea nota 2…toti joaca extrem de prost in afara de el…sa nu mai zic de greseli si aberatii la fiecare 2 minte…deci nu cred ca asemenea mizerie are premii luate si asemenea nota…jenant..e clar ca premiile astea se dau tot timpul doar pt numele cu greutate care joaca sau regizeaza un film…nu pt film de fapt…daca regizorul era nea Vasile si nu SPIELBERG..avea premiul pt cel mai prost film….

  4. A fost un film deosebit de interesant, inspirat dintr-o poveste reala mult mai complicata. Mi-a placut ca au fost actorii pe care i-am cunoscut din alte filme si care au jucat frumos, asemenea filmului. 10

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *