The Thing – Creatura (1982)

The Thing – Creatura (1982)

Gen film:
Lansat: 25 Iun 1982
IMDB:
8.1
/
10
-
388,713
voturi
Durata:
109 minute
Rating: N-15
Premii:
3 nominalizări

O echipă de cercetători din Antarctica este vânată de un extraterestru care își schimbă înfățișarea cu aspectul victimelor sale.

7 comentarii la “The Thing – Creatura (1982)

  1. Un film foarte bun.Imi place ca aproape 30 de ani mai tarziu, inca nu stim daca Childs sau MacReady este Creatura la final.Eu cred ca asta e un testament la cat de bun e filmul asta.Paranoia este un element foarte bun executat.Nici macar ei nu stiu daca sunt o creatura sau nu, de exemplu Windows cand e testat, face o fata de parca e gata sa atace pe toata lumea,dar e uman si se liniștește.Creatura,capodopera lui John Carpenter si unul dintre cele mai bune filme horror.

  2. Nota 9,5 The Thing (1982)
    Va sfatuiesc sa il vedeti mai intai pe cel din 2011, acesta incepe unde se termina acela, cumva au incercat sa arate mai mult despre ce s-a intamplat decat ce au gasit ei acum aici, e putin pe dos dar e foarte interesant.
    Nota 9,5 The Thing (2011)
    Actori buni, efecte si recuzita buna, probabil ca asteptarile au fost mai mari dar filmele se leaga unul de celalalt si arata ca regizorii au avut grija sa urmareasca firul evenimentelor.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *