The Time Machine – Mașina Timpului (2002)

The Time Machine – Mașina Timpului (2002)

Gen film:
Lansat: 08 Mar 2002
IMDB:
6.0
/
10
-
121,736
voturi
Durata:
96 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 nominalizare Oscar. 2 premii & 4 nominalizări

Omul de știință și inventatorul Alexander Hartdegen (Guy Pearce) este hotărât să dovedească faptul că o călătorie în timp este posibilă. Hotărârea lui e transformată în disperare de o tragedie personală care îl motivează acum să vrea să schimbe trecutul. Testându-și teoriile cu o mașină a timpului inventată chiar de el, Hartdegen este aruncat 800.000 de ani în viitor, unde descoperă că omenirea s-a împărțit în vânători… și vânați.

Guy Pearce
Guy Pearce
Alexander Hartdegen
Jeremy Irons
Jeremy Irons
Über-Morlock
Mark Addy
Mark Addy
David Filby
Phyllida Law
Phyllida Law
Mrs. Watchett

6 comentarii la “The Time Machine – Mașina Timpului (2002)

  1. Cred ca de 10 ori am vazut aceasta superba ecranizare , si nu ma satur sa o vad!! O dovada vie ca oamenii inca mai au omenie in ori ce imprejurare!!!

  2. ok, idee interesanta, dar fara logica… sa imi spuna si mie cineva care e sursa de alimentare a masinariei lui? ce sursa de energie foloseste? banuiesc ca nu era pe gaz lampant si nici nu era bagata in priza?

    din momentul in care am auzit termenul ELOI mi-am dat seama ca filmul e o adaptare dupa cartea lui hg wells, masina timpului. eloi si morlock erau cele 2 specii umane din carte. cartea e muuult mai interesanta si fascinanta.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *