Threads (1984)

Threads (1984)

Gen film:
Lansat: 23 Sep 1984
IMDB:
8.0
/
10
-
12,717
voturi
Durata:
112 minute
Rating: IM-18
Premii:
4 premii & 4 nominalizări

Efectele unui holocaust nuclear asupra orașului muncitoresc Sheffield, Anglia, și eventualele efecte pe termen lung ale războiului nuclear asupra civilizației.

Karen Meagher
Karen Meagher
Ruth Beckett
Reece Dinsdale
Reece Dinsdale
Jimmy Kemp
Rita May
Rita May
Mrs. Kemp
Nicholas Lane
Nicholas Lane
Michael Kemp
Jane Hazlegrove
Jane Hazlegrove
Alison Kemp
Henry Moxon
Henry Moxon
Mr Beckett
June Broughton
June Broughton
Mrs Beckett

17 comentarii la “Threads (1984)

  1. Unul dintre cele mai realiste filme despre consecințele unui schimb nuclear de lovituri între superputeri în timpul războiului rece. Filmul arată într-o manieră nemiloasă suferința și lipsa de speranță a supraviețuitorilor din perioada post-apocaliptică. Recomand!

  2. E cel mai scârbos și îngrozitor film ținetil departe de copii. dc dracu nu a fost interzis?
    Scoatețil imediat nu nu tine de regulamentul site-ului. Cine a făcut acest film sunt niste nebuni .
    Sincer mă luat cu dureri de cap la mijlocul filmului și dacă m-ați întrebat dc m-am uitat
    Am crezut că e un film decent dar m-am înșelat .

  3. multumesc pentru film. Poate ne trezeste un pic la realitate si ne da idei mai bune despre viata asta pe care nu stim s-o pretuim ! Doamne ajuta-ne!

  4. Sec,fad , anost -tipic filmelor englezesti ,cu actori ingrozitor de urati -,insa …..si-a atins scopul ! Oare cum altfel , are trebuii tras un semnal de alarma ?! Dusmanii omenirii ,suntem noi oamenii !….si cand te gandesti ca acum 100 de ani ,bomba nucleara nu exista nici macar la stadiul de concept , pe cand acum exista bombe cu o putere insutita a celor de la Hiroshima si Nagasaki .
    Din pacate , cei ce au ” soarta lumii in maini” ,sunt condusi de alte ratiuni .Nu o sa-l vedeti pe Putin uitandu-se la un asemenea film ,nici macar fiind atat de constient incat sa vada ca intr-un razboi nuclear ,nu exista invingatori ! Iar daca nu va fi Putin,se va ridica un altul…
    Nu noi ,oamenii am creat viata pe Pamanrt ,insa cu certitudine noi o vom starpi….
    Multumesc admin pentru postarea acestui film .

  5. Un film dur, realizat prin coroborarea tuturor datelor obtinute in urma atacurilor teroristilor planetari asupra Hiroshimei si Nagasaki, dar si in urma accidentului de la Cernobil. Este un film avertisment, cat se poate de realist in privintza directiei in care se indreapta omenirea, avand la conducere niste scelerati, dementi senili si satanici. Felicitari celui datorita caruia am putut viziona asemenea ecranizare !

  6. Foarte dur, o realitate apropiata daca idiotii de conducatori ai lumii nu pica la PACE si INTELEGERE, sper sa nu prind asa ceva in viata mea si nici a generatiilor viitoare.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *