To Sir, with Love – Domnului profesor cu dragoste (1967)

To Sir, with Love – Domnului profesor cu dragoste (1967)

Gen film:
Lansat: 14 Iun 1967
IMDB:
7.7
/
10
-
14,956
voturi
Durata:
105 minute
Rating: AP-12
Premii:
1 premiu & 2 nominalizări

Mark Thacheray este profesor de istorie. El predă la școala patronată de Horace.Are o clasă de adolescenți răsfățați, duri, copii de părinți neglijenți și plini de ură pe semeni. Wilsie este șef de bandă , care se bate cu alții. El este frate cu Arch. În aceeași clasă este și Elvis al cărui mamă este alcoolică. Rebecca este prostituată. Nici colegii lor, La Verne, Lynn și ceilalți nu stau pe roze cu viața lor. La început copiii sunt brutali, se bat în clasă, aruncă diferite obiecte și gălăgia este în toi. Profesorul ce tocmai se pensionase la o altă școală, Mark , reușește să pătrundă în sufletul lor, să-i îndrume și să le călăuzească pașii adolescenței , să-i facă să-și regăsească inocența tinereții , trecând prin diferite etape și momente critice.

Sidney Poitier
Sidney Poitier
Mark Thackeray
Judy Geeson
Judy Geeson
Pamela Dare
Suzy Kendall
Suzy Kendall
Gillian Blanchard
Lulu
Lulu
Barbara 'Babs' Pegg
Ann Bell
Ann Bell
Mrs. Dare
Geoffrey Bayldon
Geoffrey Bayldon
Theo Weston
Faith Brook
Faith Brook
Grace Evans

2 comentarii la “To Sir, with Love – Domnului profesor cu dragoste (1967)

  1. Mark Thacheray este inginer si preda pentru prima data la o scoala. Pentru ca nu isi gasise pe moment alt loc de munca, accepta postul de profesor la o scoala de cartier din nordul Londrei

  2. Intamplator , am dat de acest film , si chiar nu as fi sperat sa-l gasesc pe undeva .. Minunat si mi-a facut o mare placere sa-l revad . Va multumesc foarte mult !

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *