Togo (2019)

Togo (2019)

Gen film:
Lansat: 20 Dec 2019
IMDB:
7.3
/
10
-
807
voturi
Durata:
113 minute
Rating: AP-12
Premii:
Fără premii

Povestea adevărată din iarna anului 1925, care te duce pe terenul tundrei din Alaska pentru o aventură care va testa puterea, curajul și determinarea unui singur om, Leonhard Seppala și a câinelui său de sanie, Togo.

35 comentarii la “Togo (2019)

 1. emotionant ! o lectie de viata . Realizez ca petrec asa de putin timp cu cainii mei . de cata iubire si afectiune sant capabili si noi nu avem timp de ea .Este in jurul nostru si nu o vedem .

 2. Recomand cu incredere genul asta de film,nu stiu 10 este prea putin,pentru acest film,
  Ps:( sunt cateva greseli de scriere la cuvinte mici ) in rest nota 10

 3. Bun. Merita oricand. 8+. Un devotament absolut pentru stapanul si prietenul lui, omul. Le putem intoarce acelasi devotament? Dramatizare buna si o impresionanta poveste adevarata.

  1. Pentru Sivliu-Atat a inteles creierul tau cat nuca seaca? Ca e un film cu catei care alearga?E un film despre legatura dintre om si o fiinta al carei devotament intrece pe cel al omului,nu are poveste?..Daca ai 5 clase e mult amice ,intoarce-te la scoala si lasa cartile cu benzi colorate .

 4. Draga Silviu,
  Multumesc ca m-ai convins sa vad un film bun! Trebuie sa-ti spun ca „Ciac Noris” a imbatranit si nu mai face filme cum facea odata. Apoi ” Bru Suilis”, ” Giazan Statam” , „jian Clodvan Dam” si ” Tom Cruz” au nevoie, din cand in cand de concediu sau sunt ocupati sa faca „alte filme” si nu pot fi prezenti peste tot. Asa ca, daca ai fi vrut sa te delectezi cu un ” film de actiune”, trebuia sa faci alta alegere. Despre ce am vazut aici iti pot spune ca nu toate filmele in care exista o autentica poveste de dragoste te fac sa ti se umfle prohabul. S-ar putea sa te culci dezamagit … Imi pare rau… Despre mine iti pot spune ca am avut o minunata experienta, mi s-a parut ca simt gustul lecturii unei nuvele scrise de Jack London. Cred ca am simtit mirosul zapezii si frigul lunii februarie…

 5. Absolut superb. Asemenea legătura între un om și un animal, mai rar vezi. Excepțional. O adevărată lecție de viață. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *