Top Gun: Maverick (2022)

Top Gun: Maverick (2022)

Gen film:
Lansat: 27 Mai 2022
IMDB:
8.6
/
10
-
250,339
voturi
Durata:
130 minute
Rating: AP-12
Premii:
4 nominalizări

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

Tom Cruise
Tom Cruise
Capt. Pete 'Maverick' Mitchell
Miles Teller
Miles Teller
Lt. Bradley 'Rooster' Bradshaw
Jennifer Connelly
Jennifer Connelly
Penny Benjamin
Jon Hamm
Jon Hamm
Adm. Beau 'Cyclone' Simpson
Glen Powell
Glen Powell
Lt. Jake 'Hangman' Seresin
Ed Harris
Ed Harris
Radm. Chester 'Hammer' Cain
Val Kilmer
Val Kilmer
Adm. Tom 'Iceman' Kazansky
Lewis Pullman
Lewis Pullman
Lt. Robert 'Bob' Floyd

22 comentarii la “Top Gun: Maverick (2022)

  1. Tom Cruise a dovedit și dovedește de ce este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood (pt mine este poate cel mai bun), în special pentru că are 60 de ani, și trăim în lumea în care astăzi au succes doar filmele SF, gen Marvel, etc, care au efecte speciale bune, dar rămân fără substanță. Acest film este unul dintre cele mai bune filme de acțiune văzute de mine, dar este mai mult de atât pentru că regăsim momente de nostalgie (mai ales pentru fanii primului film), scene romantice atât cât trebuie, dramă și o intrigă gândită. Bate primul film și deși nu este necesar să îl vedeți pe acela, pentru momentul de nostalgie de care vorbeam ar fi binevenită o vizionare.

  2. Superb!
    Sunt și fost pilot și am crescut cu primul „Top Gun”. Asta, al doilea , nu m.a dezamăgit. Dimpotrivă!
    P.S.
    Da, Edy! Ei sunt Edi😁!

  3. nu stiu ce sa zic faza aia pe plaja . fotbal american cu ochelari de soare trapez muschi , ,,,,,tot filmu ,, o vrajeala manelista ,, hai in santropez , IEFTIN ,

  4. Inca un film genial cu Tom Cruise. Toti actorii si-au jucat bine rolurile, iar actiunea a fost mereu in desfasurare, nelasandu-se loc de „plictiseala”. Nu sunt mare fan al avioanelor, dar uite ca filmul a fost pe placul meu. Bun, il recomand.

Ți-a plăcut filmul oferit de noi ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *